Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan srác, férfi,...

Van itt olyan srác, férfi, aki még 23-25 éves (azért veszem ezt, mert ilyenkor legtöbbször kijárják az egyetemet) kora ellenére sosem csókolózott (szexet nem is kérdem)?

Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi kedvetek van még élni?
2014. máj. 21. 17:19
 1/9 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet ezt a dolgot így elszúrni (nem papnak készül)?
2014. máj. 21. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Kissé offenzívnek érzem ezt a kérdést.
2014. máj. 21. 17:28
 3/9 anonim válasza:
Én még csak 22 éves vagyok, se csók se szex, még beszélgetni se tudok a csajokkal. Az oka csak annyi, hogy gyerekkortól kezdve simán szar életem volt minden tekintetben, ezért eléggé antiszociális lettem. Az élethez nagyon nincs sok kedvem, magam se tudom minek élek, csak az a gondolat visz előre, hogy lehet egyszer jobb is, de őszintén magam se hiszek ebben. :(
2014. máj. 21. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Amennyire emlékszem már gyerekként is utáltam élni. Ha csak a csajozással lennének gondjaim, akkor talán még tudnék valamennyire boldog lenni. De az élet más területein is egy selejt vagyok, teljesen életképtelen. Már csak annyit szeretnék, hogy legyen bátorságom végezni magammal.

24F

2014. máj. 21. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:

25 és igaz rám. Hogyan?

középiskola 31 fős osztály abból csak 3 csaj.

mivel szak, ezért külön épületben voltunk a főépülettől kb 2 km-re. A többi osztályt csak évnyitón meg évzárón láttunk...ja, nekünk ezeken nem volt kötelező megjelenni.

Osztályközösség pocsék, se egy buli, se egy kirándulás, nagy büdös l*f/sz nem volt 6 év alatt.

Ezek után fizikai munka, ami ismét nem női szakma. Irodába fönt, ők 12-13 közt kajálnak mi 10-10:15 és 15:15:30 között. Látni nem látjuk őket.

Netes ismerkedés és randikból meg szimplán nem lett semmi. én akartam, a másik fél meg nem. Ezen nincs mit szépíteni.

így elteltek ezek az évek.

"mennyi kedvetek van még élni?"

Ez nem kedv kérdése. Nem igen érdekel már. Kisebb gondom is nagyobb jelen pillanatban ennél.

25F

2014. máj. 21. 18:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Hová jutott ez a világ, hogy rendes emberek nagy része egyedül van és a csilivili lányok és pasik vannak főként párkapcsolatban.
2014. máj. 21. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:

"Ha igen, mennyi kedvetek van még élni?"

Látom aszexuálisokról még nem hallottál. Na én az vagyok és remekül érzem magam köszönöm. Ha szemét akarnék lenni azt is mondhatnám h kiröhöghetném az összes ismerősöm akinek becsúszott egy gyerek, abortusz vagy nemi betegség.

De én nem vagyok az a fajta.

Azt már megszoktam h az emberek nem értik h én mért nem pont pont veszöcskézem.

De ez legyen minden bűnöm ettől az élet még abszolút élvezhető és sokkal több időm van magamra.

2014. máj. 21. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
hát nem túl sok úgy emlékeszem tizenéves koromban még nem volt ennyire vészes a helyzet de akkor sem voltam valami boldog gyerek, az életemnek nem tudnék véget vetni mert azért még is ott van bennem az a kur va élni akarás csak féltem a tyúkszaros életem arra viszont már többször is gondoltam hogy jobb/könnyebb lett volna ha meg sem születek
2014. jún. 1. 13:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyapám is mindig mondta, ne féltsük a tyúkbél életünket. Apám meg mindig mondta, szegény mikor még élt, akkor 18-19 lehettem, mondta, hogy 30-35 éves koromig állni fog a farkam és kínozni fog a vágy, hogy nő után nézzek (azelőtt sem volt párom, így ő tudta, hogy lehet nem is lesz-de még van remény szerintem), utána meg már nem lesz akkora a késztetés és eléldegélek magányban. Amit persze nem szeretnék, de nagyon nem.
2014. jún. 1. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!