Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 eves lany vagyok es meg...

19 eves lany vagyok es meg szuz, ez "ciki"?

Figyelt kérdés

Szepzember elejen ismertem meg a parom, de csak most februarban lettunk egy par. Nagyon meg szerettem es ugy erzem o is. Szeretne kozelebbi kapcsolatott es en is de mivel meg nem soha nem volt kicsit felek es olyan kellemetlenek erzem elmondani, hogy szuz vagyok.

Kulonosebb oka nincs, sem vallasai se mas, csak a tanulas es a csalad, baratok mellett valahogy eltelt az ido es bar voltak barataim egyikkel sem ereztem azt, hogy o lenne az akivel..

Tavaly (mar nagyon zavart es tul akartam lenni rajta) ezert a baratommal akivel csak par hete voltam egyutt elmomdtam hogy szuz vagyok, hogy ne erje meglepetes de kinevetett es nem hitt nekem (baratnoim es az ismeroseim azt mondjak szep lany vagyok) nagyon megbantott es igy nem is lett semmi.

Most viszont nem csak "tul akarok esni rajta" szeretem a baratom de felek hogy mit szol majd hozza.

2014. jún. 4. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne ciki? szerintem tök jó ha a csajt akit szeretek még nem furt meg egyetlen másik faszi sem..., szóval ez inkább pozitív dolog mint negatív
2014. jún. 4. 12:51
 2/8 anonim válasza:
75%
Sztem ez szép dolog!!!a mai világban má 10évesen nem szüzek a lányok...sztem.légy büszke magadra ritka az ilyen lány....
2014. jún. 4. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, ez tök pozitív. Te egy értékes lány vagy!
2014. jún. 4. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
annak add életed legértékesebb dolgát akit tényleg nagyon szeretsz és megérdemli, tehát ő is szeret!
2014. jún. 4. 13:06
 5/8 Bukor Peti ***** válasza:
ez nem ciki. nagyon pozitív dolog. ez azt jelenti, hogy nem adod oda magad fél perc alatt senkinek. én is örülnék ilyen lánynak :-) 22f
2014. jún. 4. 13:07
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Mikor kellene ezt elmondanom, jo errol elobb beszelni vagy raer akkor? Es faj fog, ha igen mennyire (pl.: mint egy gyokerkezeles vagy valami mas fajdalomhoz hasonlitanatok?)

2014. jún. 4. 13:27
 7/8 anonim válasza:
ha szeret, elfogad olyannak, amilyen vagy, és szerintem teljesen pozitív és jó dolog, hogy még az vagy, és szerintem ő neki is jobb tudni, hogy előtte nem feküdtél össze 5-10, vagy netán 20 fiúval, mint ahogyan most ezt a drága 15/16 éves 'lányok' csinálják. ha normális a párod és szeret téged, akkor egyáltalán nincs miért aggódnod, én barátnőm is közelített a 20 felé és még szűz volt. amikor ezt megtudtam, én őszintén szólva még örültem is neki. egyszóval, ha normális a párod, (merem feltételezni, hogy az) akkor nem fog téged se kinevetni, se más negatív megjegyzést tenni. nincs mitől félned.
2014. jún. 4. 17:21
 8/8 PHP de kóder! ***** válasza:
naghyon ciki! azonnal vedd hasznalatba a seprunyelet!
2014. jún. 4. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!