Lányok! Ki hány évesen vesztette el a szüzességét? Hol? Hány évesen? Milyen volt?
19 évesen, nem is olyan rég.
A barátomnál voltunk. Szerencsénk volt, mert tényleg senki nem zavart meg, ketten voltunk otthon. Nagyon vágytam rá, semmilyen kétely nem volt bennem, egyetlen egy dolgot éreztem, hogy szeretnék vele lefeküdni. Tudtam, hogy vigyázni fog rám, és azt tartja majd a szeme előtt, hogy a legkevésbé legyen kellemetlen nekem. Így is volt.
Végig nagyon figyelt rám, óvatos volt. Az elején feszített, fájt picit, de nem véreztem. A felétől viszont egyre jobban élveztem, ez pedig csodálatos volt.
Összességében nagyon jó volt, mert szerelemből történt, és vigyázott rám a párom. :)
16 évesen az akkori barátommal. Nagyon figyelmes volt az elején kicsit fájt, de utána nagyon élveztem a dolgot
18/L
17, otthon az ágyban
Rövid volt de jó volt mert szerelmesek voltunk. Ennyi. Mindkettőnknek első volt szóval... kb semmihez se értettünk. De a szerelem az szép volt benne szóval jó volt olyannal átélni akit mindennél jobban szerettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!