Gáz, ha még 20/L évesen szüz vagyok?
Pár nap, és 20 leszek, szintén szűz.
Srác vagyok, nem vagyok csúnya, és nem érzem gáznak.
Hosszú történet, de a lényeg, hogy én nem érzem annak, és nem érdekel, más mit gondol.
Téged se érdekeljen.
5. most komolyan mi a köze a szolinak ehhez???
Egyébként nem gáz!
Már miért lenne az?
Nem tudom,hogy a mai világban ez miért számít tehernek és miért kell ezt egy negatív bélyegként kezelni minden szempontból.Én örülnék,ha egyszer egy olyan lányt fognék ki,aki szűz.Szerintem semmi szégyen nincs benne.Az a gáz,hogy ha valaki csak azért összefekszik már szinte bárkivel,hogy túl legyen az egészen.
Fogalmam sincs,hogy ki hogy van vele,de én azt vettem észre,hogy a mai világban egyre kevésbé képesek észrevenni a dolgok szentimentális jelentőségét.
Egyre többen ugranak bele mindenféle szexkapcsolatba pusztán élvezetből,pedig szerintem a szex egy olyan dolog,aminek részben 2 ember lelki kötelékéről is kellene szólnia.
De nem vagyunk egyformák.Mindenesetre,ha megismernék egy lányt és kiderülne,hogy ő csak túl akart lenni az egészen,az számomra hatalmas csalódás lenne és talán ki is ábrándulnék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!