Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz, ha még 20/L évesen szüz...

Gáz, ha még 20/L évesen szüz vagyok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 12:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem! :) Mindenkinek a magányügye. Senkinek nincsen semmi köze hozzá!
2014. jún. 2. 12:30
 2/19 anonim ***** válasza:
70%
Dehogy gáz, bár nem tudjuk, hogy miért. Esetleg ha kifejtenéd. Akár privátban is, ha itt nem akarod
2014. jún. 2. 12:31
 3/19 anonim ***** válasza:
nem dehogy.
2014. jún. 2. 12:31
 4/19 anonim ***** válasza:

Pár nap, és 20 leszek, szintén szűz.

Srác vagyok, nem vagyok csúnya, és nem érzem gáznak.

Hosszú történet, de a lényeg, hogy én nem érzem annak, és nem érdekel, más mit gondol.

Téged se érdekeljen.

2014. jún. 2. 12:32
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem! csak a divatmajom szolisok kozt.
2014. jún. 2. 12:32
 6/19 anonim ***** válasza:
én is 20 éves vagyok csak fiú akarom mondani férfi és szűz, hát nyilván kimaradtunk eddig a jóból de ami késik nem múlik, amugy meg ez magán ügy szval nem kell hangoztatni sem mint negatívum sem mint pozitívum, ez van és kész, majd "elmulik" ha megtalálod az igazit :)
2014. jún. 2. 12:34
 7/19 anonim ***** válasza:
Abszolút nem gáz. Sőt! :) Mai világban már nagyon korán elveszítik a szüzességüket a fiatalok. Számomra ez inkább pozitívum (az okoktól függetlenül).
2014. jún. 2. 12:37
 8/19 anonim ***** válasza:

5. most komolyan mi a köze a szolinak ehhez???

Egyébként nem gáz!

9/19 anonim ***** válasza:
Ha te annak érzed akkor igen. Egyébként NEM!
 10/19 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

Már miért lenne az?

Nem tudom,hogy a mai világban ez miért számít tehernek és miért kell ezt egy negatív bélyegként kezelni minden szempontból.Én örülnék,ha egyszer egy olyan lányt fognék ki,aki szűz.Szerintem semmi szégyen nincs benne.Az a gáz,hogy ha valaki csak azért összefekszik már szinte bárkivel,hogy túl legyen az egészen.

Fogalmam sincs,hogy ki hogy van vele,de én azt vettem észre,hogy a mai világban egyre kevésbé képesek észrevenni a dolgok szentimentális jelentőségét.

Egyre többen ugranak bele mindenféle szexkapcsolatba pusztán élvezetből,pedig szerintem a szex egy olyan dolog,aminek részben 2 ember lelki kötelékéről is kellene szólnia.

De nem vagyunk egyformák.Mindenesetre,ha megismernék egy lányt és kiderülne,hogy ő csak túl akart lenni az egészen,az számomra hatalmas csalódás lenne és talán ki is ábrándulnék belőle.

2014. jún. 2. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!