Ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
Hány évesek voltatok akkor? Megbántátok? A nemeteket és a korotokat is írjátok oda légyszi!
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, tapasztalatokra, élményekre. :)
Miért kérdezed meg, ha nem 1 ilyen kérdést is feltettek már?
Nézd vissza őket.
Első, azért, mert nem arra vagyok kíváncsi, hogy oda kik írtak, hanem arra, hogy IDE kik. :)
2., akkor ha jól értelmezem, az akkori pároddal vagy most is? Ha nem, akkor is jó, hogy pozitív élmény és nem megbánásos.
19 voltam, és egyáltalán nem bántam meg.
20/L
19 évesen. Nagyon megbántam. Túl naiv voltam és elhittem hogy őszintén szeret.. pedig csak meg akart dönteni. 4 hónapig vártam még így is...Utána szakított velem. Direkt szűz lányokra utazott mert neki az volt a buli, hogy így megbánthatja őket...
Azóta én férjhez mentem, boldog vagyok. Ő még mindig egyedül van 28 éves létére...tudom, mert régebbi közösségi oldalon ismerősök vagyunk. Szerencsére már nem sokáig mert megszűnik az oldal:D
Életem egyikblegjobb napja volt. Nem bántam meg és nem is fogom. A nőm 1 évet váratott vele, de nem bántam meg h megvártam, nagyon szeretem őt.
16f/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!