Nagyon fáj a szüzesség elvesztése? Igaz, hogy vérzik is akkor?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 00:23
2/16 anonim válasza:
Eegen nagyon fáj. És sokaknál vérzik is. Nálam is vérzett sőt utána is párszor.
3/16 anonim válasza:
Fáj, gátrepedésed lesz, 1 napot vérzel
5/16 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok is, akiknek nem vérzik, vagy kivétel nélkül mindenki?
2014. jún. 1. 00:44
6/16 anonim válasza:
én nem véreztem mondjuk én fiú vagyok :D
7/16 anonim válasza:
Előfordul hogy nem vérzik, de elővigyázatosságból érdemes 1-2 törcsit magad alá rakni, mielőtt belevágtok.
Fájni szinte biztosan fog az első alkalommal, valószínűleg a következő 3-4-nél is, de fokozatosan elmúlik, és átveszi a helyét az élvezet.
8/16 anonim válasza:
Nekem pl nem vérzett, és csak az első 1-2 percben fájt, utána olyan volt, mintha nem is az első lett volna.
9/16 anonim válasza:
van aki nem vérzik, nekem vérzett és nagyon fájt, épp csak belémhatolt, és ki is huzta mert nem birtam, pedig vigyázott volba rám... a második is fájt de nem annyira és csak az elejên.azóta jô 21/L, 16 voltam
10/16 anonim válasza:
ha előtte sokszor megujjaznak (már mint nem közvetlen aktus előtt, hanem mondjuk 3-4 héttel előtte rendszeresen csináljátok) akkor se vérezni, se fájni nem igazán fog. Akkor fájhat még, ha rástresszelsz. Ne tedd, lazulj el és élvezd. Előtte meg jó hosszú előjáték hogy kellőképpen fel legyél izgulva.
Nálunk ez mind meg volt és se nem fájt, se nem vérzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!