Fáj ha elveszítem?
A lényeg ma vagyunk osztály kirándulni 3 napos és ma van a első most a előbb jött ide egyik osztály társam és beszélgetünk vele ami után egy csók is elsült a lényeg kicsikét már mindenki ivvot a melletem lévő szobában már 2 en is lefeküdtek és valjuk be kicsit kíváncsi vagyok már én is mien a szex és most nem tudom mi tévő legyek átmennék hozzá most megkérdezni hogy akarja-e csak mert én most hirtelen akarnám de nem tudom mit kéne tennem vagy hogyan meg attól félek hogy elégé fájna :S csak a tanárok végre alszanak és kedvet kaptam rá gyors válaszok lennének jók amugy telorol vagyok :/ csak mielőt elvesztem a lehetőséget :S
13/L
Én 14 vagyok, meg se fordult a fejemben még soha, hogy le kéne feküdnöm valakivel. Így meg tényleg kiakasztó olvasni, hogy azért csinálnád, mert a többiek azt mondják/ csinálták már. 13 vagy könyörgöm, én még a 15-16-ot is korainak tartom. Az elsőre egész életedben emlékezni fogsz. Arra akarsz visszagondolni, hogy megcsináltad, nehogy kilógj a sorból? A te életed végülis, ha akarod ezt, mi úgyse tudunk majd lebeszélni.
Ui: Nem vagyok benne olyan biztos,hogy abban a szobában tényleg lefeküdtek egymással...
Ui2: Miért piáltok ennyi idősen? És a tanáraitok engedik???
Isteneeeem! Mekkora kamu ez :-D
De ha igaz lenne, akkor sajnálom hogy nem csináltak neked oda csúnyán :-D
Amilyen hülye vagy, meg is érdemelnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!