Fáj ha elveszítem?
A lényeg ma vagyunk osztály kirándulni 3 napos és ma van a első most a előbb jött ide egyik osztály társam és beszélgetünk vele ami után egy csók is elsült a lényeg kicsikét már mindenki ivvot a melletem lévő szobában már 2 en is lefeküdtek és valjuk be kicsit kíváncsi vagyok már én is mien a szex és most nem tudom mi tévő legyek átmennék hozzá most megkérdezni hogy akarja-e csak mert én most hirtelen akarnám de nem tudom mit kéne tennem vagy hogyan meg attól félek hogy elégé fájna :S csak a tanárok végre alszanak és kedvet kaptam rá gyors válaszok lennének jók amugy telorol vagyok :/ csak mielőt elvesztem a lehetőséget :S
13/L
ha kellőképpen fel vagy izgulva, jó sok előjáték, nyalás, ujazás, csók, stb.. akkor elvileg nem fájhat de ha így állsz hozzá akkor lehet, hogy fog. El kell lazulnod és csak arra koncentrálni, hogy élvezd, mert akkor tágul ki a hüvelyed.
Védekezni ki fog? És hogyan?
Én a helyedben most így nem tenném, mert ezt nagy eséllyel meg fogod bánni 18-20 éves korodra.
Gondold végig, így neveltek a szüleid? Mit szólnának egyáltalán ahhoz, hogy ilyen megfordul a fejedben?!!
Remélem csak kamu a kérdés, mert ha nem akkor mély depresszióba zuhanok és előveszem a whiskymet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!