13F 3 honapja jarok 1 lánnyal. Nagyon szeretem es ö is engem de nem nagyon akar velem smarolni hogy szedjem rá! Köszönöm előre?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 22:10
1/9 anonim válasza:
először nem rászedni kell.:)
kicsik s éretlenek vagytok,a csaj meg gondolom meg éretlenebb lehet,mint te ha nem mer csókolózni veled.hagyjad.
2/9 anonim válasza:
Agyhalál________ nemlekell támadni hogy márpedigte megcsokolod ha nemakar akkor haggyad _______ ne erőszakoskodjunk _______
3/9 anonim válasza:
rászedni xDDDDDDDD
öcsi jót nevettem ezen :D:D
egyébként annak random kellene jönnie xD
énis úgy voltam,hogy mivel nem tudtam smárolni nem is akartam,aztán mivel a barátom tudott hirtelen átölelt és megcsókolt..na akkor megértettem,hogy mért mondja mindenki hogy jön magától..mert elég jól ment..valószinűleg a barátnőd nem tud smárolni és fél tőle...de nyugtasd meg vagy hirtelen "kapd le" mert tuti arról álmodozik hogy mikor fog megtörténni előszzör..ez minden lány álma :):D:D:D
13/l
4/9 anonim válasza:
jesszus..ne "szedd rá", ha erőszakoskodsz, csak elijeszted...velem is ezt csinálták 13 évesen, és tökre zavart, nagyon szarul éreztem magam aztán lett egy barátom, aki türelmes volt, várt és egyszer csak megcsókoltuk egymást pár hónappal az "erőszakoskodó" fiú után. csak hagyd, hogy bízzon benned.
6/9 anonim válasza:
Én inkább azon szakadok, hogy "Nagyon szeretem es ö is engem".
Vicc b@zmeg, vicc!!!!!!!
7/9 anonim válasza:
Viperával verd meg aztán kész, már nem fog ellenkezni...
8/9 anonim válasza:
hányéves a csaj???? és ha nem akar veled smárolni akkor még kézen is állhatsz
9/9 anonim válasza:
Mondjuk beszéljétek meg meddig mehettek el az ilyen dolgokban. Mondjuk 3 hónap 13 évesen nem túl sok idő, várjatok. Először csak séta meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!