A barátommal tervezzük, hogy együtt leszünk és félek mert nem tudom hogy a fiúk a "kopasz vagy természeteset szeretik"! Értitek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 21:38
11/14 anonim válasza:
Ha természetesen szép vagy, akkor lehet, hogy jobb úgy, ha úgy hagyod, annak megvan a maga bája.
12/14 anonim válasza:
Fogj egy borotvát és kapd le az egészet.
A csupasz az higénikus,orál közbe nem kell a csávódnak szőrszálakat halászni a szájjából, bizti bejön neki, hameg nem, akkor majd szól, v észreveszed rajta és a következőnél bevetsz mást. Tapasztalgasd.
13/14 anonim válasza:
Úgy bírom ezeket a kérdéseket megkérdeztek több millió embert h nekik mi a jó, nem az h odamennél a barátodhoz és megkérdeznéd tőle h milyen legyen...ez egyáltalán nem ciki és nem kell h kellemetlen helyzetbe hozzon, mert h ha kellemetlen helyzetbe hoz akkor még nem vagytok olyan kapcsolatban h legyen köztetek nemi kötödés szerintem^^
14/14 Zerge97 válasza:
Én azt mondom kopasz ugy a jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!