Fifti show kérdése:
Most ezt nem értem hogy szüz vagyok-e? Hogy kell megnézni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Van egy pasim aki 15 éves. Tegnap közelebb mentünk egymáshoz és tán lefeküdtünk. Reggel mikor felkeltem azt hittem hogy egy álom volt, de délután megkérdezte milyen volt a tegnaltam este. Nem is voltam magamnál mert annyi bort ittunk. Másnapos lehetek. De mikor elmentem wc-re nem láttam semmi különöset, meg nem is fájt. Hogy birom megnézni hogy tegnap mi történt valójában? Ja és igen nem merem megkérdezni a pasimtol.2014. máj. 23. 23:23
11/18 anonim válasza:
85%os hosszú ujjak szűzhártyához? te nem vagy túl okos! az nem mélyen bent van
12/18 anonim válasza:
"Ajánlhatnám, hogy az ujjaiddal (ha elég hosszúak)"
Ha elég hosszúak? :D A szűzhártya kérlek közvetlenül a hüvely bejáratánál van!
Kérdező!
Kinyitod a kicsi szádat, és megkérdezed a "pasidat", aki képes volt egy matt részeg nőt meghúzni (ami egyébként erőszaknak számít, mert nem voltál beszámítható).
13/18 anonim válasza:
Hiába nézegeted magad, ugyanis a szűzhártya épsége nem feltétele annak, hogy szűz legyen valaki.
Ha előtte nem vizslattad magad, rá nem jössz, hogy "használt" vagy sem.
Sporttól, tampontól is sérülhet, ráadásul előfordul az is, hogy valakinek egyáltalán nincs is.
15/18 anonim válasza:
nőgyógyász megmondja. de ha lehet tisztán menj oda, hogy emlékezz mit mondott a hártyáról...
16/18 anonim válasza:
Ha terhes vagy, akkor már biztos nem vagy szűz.
17/18 anonim válasza:
Szerintem csak Hitler bajuszt csinált neked! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!