Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mai társadalomban hátrányban...

Mai társadalomban hátrányban van az, aki még húszon évesen szűz? Legyen akár fiú vagy lány. Nehezebben találhat párt emiatt, esetleges le nézés miatt?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nem érzem hátránynak azt hogy még nem dugtam meg senkit.

25F

2014. máj. 22. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem csak meglepődnek rajta, de huszonévesen is leginkább az okoz nehézséget a társtalálásban, ami egész odáig is. Én például nagyon ritkán randizok, a nőket se lehet könnyen rábírni, és nem vagyok a legjobb beszélgetőpartner, sőt, egy ideje nem is akarok beszélni magamról. Plusz keveset is mozdulok ki mostanság.

27F

2014. máj. 22. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért olyan nehéz rábírni őket egy apró randira? Nem számítana, ha nem jön be, akkor nem lesz második. De ha ninc s első, akkor nem tudja meg milyen lehet az a pasi.
2014. máj. 23. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:
volt egy lány akinek elmondtam hogy eddig még nem volt senkim csak 13 évesen egy hetes kapcsolatom erre úgy tekintett rám mint egy ufo ra és egyből azzal jött h nem vagyunk egymáshoz valók
2014. jún. 1. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: ne lepődj meg, de majd minden lány ezt csinálja. Egyiknek azt mondtam, 2 éve nem voltam lánnyal (még sohasem, de hazudtam neki), hát ki volt akadva, hogy lehetek ennyire lúzer, hogy egy nőt nem bírok összeszedni, hogy akkor vele mit akarnék kezdeni. Köszi, de nekem ez nem kell.
2014. jún. 1. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:

#12 vagyok.

első válasz: a társkeresőkre gondoltam elsősorban. Én úgy 1 éve randiztam utoljára, a love.hu által. Sose ment nagy iramban, ritkán írogatok, ritkán válaszolnak, és annak is töredékéből lesz 3-nál több levélváltás. A fb-on fölvettekkel kb. soha nem találkozok. Mostanában meg már időm sincs erre, meg motivációm se, és egy ideje nem is nagyon akarok beszélni magamról.

előzőhöz:

Hajjaj, szóval ez ennyire baj lesz? Én alapból nem kérdezősködök mások eddigi tapasztalatairól, mert én se akarom, hogy ezt tőlem megkérdezzék. Rólam egyébként nehéz is elhinni, hogy milyen tapasztalatlan vagyok. Azonkívül a koromnál fiatalabbnak látszom még.

2014. jún. 1. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!