Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » úgy mond én 15/L és 2hónapja...

úgy mond én 15/L és 2hónapja van barátom. Meddig bír várni? (LENT BŐVEBBEN)

Figyelt kérdés
kezdem ott 2hónapja van barátom, akibe több, mint egy éve bele vagyok zúgva... múltkor beszéltünk már a szexről...és ő azt mondta, h nem azért jár velem...meg, h ő neki nem az a lényeg... de viszont én már sokszor éreztem, h úgy mond fel áll neki.. meg egyszer úgy is betelik a pohár és nem tud tovább várni... én 15 vagyok, ő 19... tényleg nagyon szeretem...és megtennék mindent, hogy boldog legyen.. de ő meddig képes várni???már én is szeretném, de a korom miatt is várnák vele.. bár néha elég nehéz kibírni, mert tényleg nagyon szeretem...
2009. dec. 29. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Nekem úgy tűnik, hogy te már akarnád,talán fel is készültél rá csak ő félt téged. Ez jó. Mert nem is kellett kérned hogy várjon ő magától döntött így vagyis képes várni. Szerintem le kellene ülnötök megbeszélni a dolgot. Amúgy meg ha jól tudom 18 éves kor alatt-így is úgyis büntetendő a dolog mivel ő már nagykorú te meg még nem, tökmindegy hogy 15 vagy vagy 16.

18/L

2009. dec. 31. 22:29
 12/16 anonim ***** válasza:

az a kérdés, h Te meddig akarsz várni. (és főleg, h miért, ha mindketten szeretitek egymást)

előzőnek: 14 alatt lenne büntetendő

2010. jan. 1. 03:38
 13/16 anonim ***** válasza:

14 alatt? Akkor miért paráznak azon ha egy 17 éves csaj összejön egy 30 éves pasival, h a csávót lecsukhatják érte?

14 és 18 év között nem jár érte semmi?

2010. jan. 1. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem úgy van, hogy 14 és 18 közötti lánnyal csak olyan fiú "lehet együtt", aki nem idősebb több mint 5 évvel? Vagy valami ilyesmiről hallottam egyszer, de lehet, hogy ez nem igaz.
2010. jan. 1. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:

nem tudom, miért paráznak. valsz nincsenek tisztában a joxabályokkal. :)

14 éves kor felett szabad a pálya... ja feltéve, hogy a másik fél is 14 feletti. :)

(Btk 201. Megrontás)

akkor néztem utána, mikor egy 16 éves lány akart összejönni velem.

na akkor az ő anyja is fenyegetőzött, hogy majd jól feljelent. :D

sok/F

2010. jan. 1. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor te biztos jobban tudod nálam:))))))9
2010. jan. 1. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!