Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » úgy mond én 15/L és 2hónapja...

úgy mond én 15/L és 2hónapja van barátom. Meddig bír várni? (LENT BŐVEBBEN)

Figyelt kérdés
kezdem ott 2hónapja van barátom, akibe több, mint egy éve bele vagyok zúgva... múltkor beszéltünk már a szexről...és ő azt mondta, h nem azért jár velem...meg, h ő neki nem az a lényeg... de viszont én már sokszor éreztem, h úgy mond fel áll neki.. meg egyszer úgy is betelik a pohár és nem tud tovább várni... én 15 vagyok, ő 19... tényleg nagyon szeretem...és megtennék mindent, hogy boldog legyen.. de ő meddig képes várni???már én is szeretném, de a korom miatt is várnák vele.. bár néha elég nehéz kibírni, mert tényleg nagyon szeretem...
2009. dec. 29. 11:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha szeret akk ő is vár addig a pillanatig :) am meg ha feláll neki az azért van mert kíván nem CSAK azért mert azt akarja ez sok fiúnál így van :) F/16
2009. dec. 29. 11:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha te is akarod és ő is, akkor nem értem a problémát. De azért még kicsit várasd. Hogy meddig bír várni? A fene sem tudja. Én nem tudnék túl sokat, de szerencsére nem mindenki ilyen :-)
2009. dec. 29. 11:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha szeret és normális,akkor akár egy évet is várhat.Túl fiatal vagy még a szexhez.
2009. dec. 29. 11:39
 4/16 anonim ***** válasza:
ha szeret addig var ameddig fel vagy rá készülve
2009. dec. 29. 11:52
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha szeret vár.

De ha azt szeretnéd hogy neki jó legyen hát nem csak dugással lehet kielégíteni. Kéz száj stb.

2009. dec. 29. 15:01
 6/16 anonim ***** válasza:

Nálad idősebb barátnőmnél fél évet vártam a pettingre és utána még 1 évet az első szeretkezésre. Szóval ennyit biztos kibír egy férfi (akkor még csak fiú - meg most is inkább csak félúton a kettő között)

Más kérdés, hogy ki is akar-e ennyit bírni

2009. dec. 31. 01:05
 7/16 anonim ***** válasza:

16 vagyok ... 20 éves a barátom :D

1 hónap próbaidőt szoktak ilyen korban még adni, minden barátnőm, még a legnagyobb ribancok is.. :D szval te már azt is túllépted... a korod nem számít, de ha gyereknek érzed még magad akkor ezt meg kell mondanod neki 19 éves csak felfogja.

2009. dec. 31. 01:06
 8/16 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak:

Kívánod a nőt, vagy dugni akarsz.

Nagy a különbség?

2009. dec. 31. 02:01
 9/16 anonim ***** válasza:
még 15 évesen nem kéne elhamarkodni a dolgot, ha tényleg szeret akkor még vár.több bnőm is várt 8-9 hónapot még hogy betöltse a megfelelő kort pl 16 éveset, és csak utána történt meg a dolog. és a barátaik kibírták met szeretik őt.
2009. dec. 31. 12:01
 10/16 anonim válasza:
lényegtelen hogy 15 vagy 16 éves vagy. kortól függetlenül különböző testi-lelki fejlettséggel rendelkezhetsz. ha szereted, és felkészültél rá... hajrá! ne várasd. csak ha felkészültél
2009. dec. 31. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!