Eddig nem volt sikerem a nőknél, volt olyan lány aki azt mondta ha nem lennél szűz akkor talán. Volt olyan is aki azt mondta látszik rajtad hogy szűz vagy. Akkor ha elmennék esetleg egy örömlányhoz, lehet hogy sikeresebb lennék a lányoknál?
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 17:04
12/13 anonim válasza:
Szerintem rajtam is látszik, bár már nem annyira, meg egy lány egyszer meg is lepődött rajta, nem gondolta hogy ennyire tapasztalatlan vagyok (főleg a táncolásunk alapján asszem). Nekem a sport, az edzés sokat segít. Próbáltad már? Így már nem is az önbizalmammal van baj, meg az izomzatommal se. Hanem valami mással, vagy talán már semmivel, csak ritkán próbálkozok nőknél. Volt egyszer egy félig sikerült egyéjszakás akármim is, amely szintén kicsit lenyugtatott, hasznosnak bizonyult. Ha gondolod, beszélhetünk még privátban vagy publicban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!