Normális, hogy a barátom nem akar pettingelni, mert nem tudna leállni?
Lényeg az hogy én 15 vagyok ő 23 6 hónapja vagyunk együtt és szeretnénk lefeküdni és én még szűz vagyok és még pettingelni se pettinegletem még.Én úgy gondolom, hogy ez fontos dolog főleg egy szűz lánynak, de neki az kevés -.-" Mármint ezt ő úgy érti, hogy nem tudna leállni.
Nos főleg a pasik véleményére vagyok kiváncsi, hogy ez önzőség, vagy fogadjam el??
aki gyerek szinten van az ne szexeljen. nem a gyerekeknek találták ki a szexet. ennyi erővel.
kérdésre is választ adva, nem normális a barátod! fogja már fel, hogy te még szűz vagy! meg kell ismerned a saját és az ő testét is, hogy jó lehessen a szex. páran ezt már elmondták felettem is, de ezekszerint teljesen hiába!
Hagyd az egészet. Ha 23éves létére egy 15évessel kezd akkor vesztes. Ha kibírta 6hónapig szex nélkül 23éves létére akkor szintén némi retardációt vélek felfedezni. Ha nem bírta ki akkor szintén hagyd ott érthető okokból.
22/F
A kérdésre a válasz: Nem. nem normális ha ezt gondolja.
21/F
Ha nekem 15 éves szűz barátnőm lenne akkor egyáltalán nem zavarna ha nem akarná a dolgot és csak petting lenne, az ugyanolyan jó mint a szex, főleg tinilánynak nem is kellene több, majd ha valóban érett rá szellemileg is.
15/L
ne foglalkozz azzal aki a koron lovagol
lehet h azt mondják fiatal vagyok az ilyen témához de már nem vagyok szűz és jobb úgy a szex ha előtte van előjáték vagy még nincs szex csak ujjazás ilyesmik és idővel ha kiismeritek egymást
egy pasi esze másként működik mint egy nőé 6 hónap szex nélkül neki is elég és valószínű h úgy érzi nem tudna leállni de de ha hat hónapig sikerült türtőztetni magát akkor egy petting után bisztos kibírná h ne menjetek tovább bár ha úgy adódik és te is úgy érzed akkor lehet folytatás
ha volt már olyan alkalom hogy te akartad és ő nemet mondott hidd el nem a szex miatt van együtt veled
Az a jópofa, hogy kapsz a felnőttektől normális tanácsot de te mégis a baromira tapasztalt 14-15 éves ostoba kis pic$ák tanácsát fogadod meg...
hát gratulálok, ennyi erővel kérdezhetted volna a Gizikét is a szoliból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!