Fiúk, akik fiúval vesztettétek el: mikor, hol, hogyan történt? Kapcsolatban vagy 1 alkalmas kaland volt? Hány évesen? Hány évessel?
Asszem egyetértek az elöttem szólóval, de egy nő akkor is szüz marad, ha anállal csinálja?
Én egyébként 19 éves meleg srác vagyok és én a suli vécéjében vesztettem el a szüzességemet(én voltam az aktív), egy másik srácal. Hát ugye milyen romatikus, azóta is jól megvagyunk egymással.
A pasiknak két szüzességük van:
- a fütyi (amikor ő az aktív)
-és amikor a seggluknak veszíti el a szüzességét ( a passzív).
A pasik feneke a XI. szd pi*nája.
A szüzesség elvesztéséhez egy férfinak nőre, a nőnek férfira van szüksége. Ez így van és kész. Gondoljunk csak bele, amikor tudatlan lányok kérdezik: "Ma feldugtam egy banánt és utána véreztem. Akkor még szűz vagyok?" Erre mi szokott lenni a válasz? "Igen, mindaddig szűz vagy, (még akkor is, ha maszti közben átszakadt a szűzhártyád), amíg nem egy pasival csinálod..."
Miért lenne akkor ez más a pasiknál? Ennyi erővel a srácok elveszthetnék a szüzességüket akkor is, amikor hokiznak, vagy ha s*ggbeteszik a tyúkot. A lányok meg akkor, ha uborkával szórakoznak, vagy felcsatolhatóval. Azért ti is érzitek, hogy ez így nem állja meg a helyét, igaz?
ne etimologizáljunk már
nekem ezt jelenti és kész
inkább a kérdésre válaszolnátok
Hát nálam elég hosszadalmas volt a dolog. Kb fél évi kellet járnom egy másik fiúval, még összejött. Nála voltunk és kb 1 évig tartott míg vége nem lett a sulinak és el nem váltunk egymástól az egyetem miatt.
Egyébként azt látom hogy a szüzesség kérdése nem is olyan egyszerű. De ha egy nő kell hozzá egy pasinál, akkor én még szűz vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!