Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, akik fiúval vesztettétek...

Fiúk, akik fiúval vesztettétek el: mikor, hol, hogyan történt? Kapcsolatban vagy 1 alkalmas kaland volt? Hány évesen? Hány évessel?

Figyelt kérdés
korábban nem nagyon kaptam értékelhető válaszokat
2009. dec. 26. 16:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%
ezaz neki kell vkit se.ggbe rakni. mi a baj a melegekkel? ha nem nyilvánosan tolják nekem semmi bajom velük. nekem pl 2csajtol fordul fel a gyomrom mert én 100%pasipárti vagyok!és csaj vagyok.nekem épp oly undorító,mégsem büdös leszbizem le őket,hacsak nem divatból csinálják szégyen szemre. elfogadom ez van,van ilyen is.nekem nem kell csinálni amit nem akarok!
2009. dec. 28. 16:37
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
ha seggberak is valakit, akkor is szűz marad. a szüzesség elvesztéséhez drága gyermekeim egy punci meg egy kuki kell.
2009. dec. 28. 16:41
 13/21 anonim ***** válasza:
42%

Asszem egyetértek az elöttem szólóval, de egy nő akkor is szüz marad, ha anállal csinálja?

Én egyébként 19 éves meleg srác vagyok és én a suli vécéjében vesztettem el a szüzességemet(én voltam az aktív), egy másik srácal. Hát ugye milyen romatikus, azóta is jól megvagyunk egymással.

2009. dec. 28. 17:39
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Egyébként hogy tudjuk hogy manapság ki a szűz és ki nem azt kell tisztázni, hogy mire értjük. A konzervatív felfogás az, hogy még nem volt szexuális kapcsolata, a materialista, hogy még nem szakadt át a szűzhártya, vagy még nem hatolt be a hüvelybe.
2009. dec. 28. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:

A pasiknak két szüzességük van:

- a fütyi (amikor ő az aktív)

-és amikor a seggluknak veszíti el a szüzességét ( a passzív).

A pasik feneke a XI. szd pi*nája.

2009. dec. 28. 18:02
 16/21 anonim ***** válasza:
:D
2009. dec. 28. 18:13
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan te akkora hülye vagy,1: a fiuknak semmi nyoma ha elvesztik a szüzességüket,vagy igen? 2: ehezz tényleg nő kell! 3: 16:37 te tiszta hülye vagy,még jóhogy lány létedre 2 pasit tartol inkább jobbnak mint csajnak,de azért a mi nevünkbe ne beszéljél már!!!!!! köcc
2009. dec. 28. 18:32
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

A szüzesség elvesztéséhez egy férfinak nőre, a nőnek férfira van szüksége. Ez így van és kész. Gondoljunk csak bele, amikor tudatlan lányok kérdezik: "Ma feldugtam egy banánt és utána véreztem. Akkor még szűz vagyok?" Erre mi szokott lenni a válasz? "Igen, mindaddig szűz vagy, (még akkor is, ha maszti közben átszakadt a szűzhártyád), amíg nem egy pasival csinálod..."

Miért lenne akkor ez más a pasiknál? Ennyi erővel a srácok elveszthetnék a szüzességüket akkor is, amikor hokiznak, vagy ha s*ggbeteszik a tyúkot. A lányok meg akkor, ha uborkával szórakoznak, vagy felcsatolhatóval. Azért ti is érzitek, hogy ez így nem állja meg a helyét, igaz?

2009. dec. 29. 21:56
 19/21 A kérdező kommentje:

ne etimologizáljunk már

nekem ezt jelenti és kész

inkább a kérdésre válaszolnátok

2009. dec. 29. 22:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát nálam elég hosszadalmas volt a dolog. Kb fél évi kellet járnom egy másik fiúval, még összejött. Nála voltunk és kb 1 évig tartott míg vége nem lett a sulinak és el nem váltunk egymástól az egyetem miatt.

Egyébként azt látom hogy a szüzesség kérdése nem is olyan egyszerű. De ha egy nő kell hozzá egy pasinál, akkor én még szűz vok.

2009. dec. 30. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!