Az gáz ha 20 éves szűz srác vagyok és azon gondolkozok hogy valakivel csak azért feküdjek le h elvegye? Mert már szörnyen gáznak tartom magam így.
Én 27 éves vagyok és még szűz, úgyhogy szerintem egyáltalán nem gond. Én inkább azt látom problémának, hogy te túlságosan bele vagy ebbe betegedve, amit persze megértek, mert dolgoznak a hormonok, de hidd el lesz olyan lány, aki téged akar csak, és vele lesz a legjobb. Ne pazarold fizetős nőkre a pénzed, mert nem éri meg egyik sem. Légy szerelmes, mert az szép, tiszta és őszinte dolog. Én ezt tudom Neked tanácsolni.
Szeretettel üdvözöllek
Azért arra kíváncsi lennék,hogy miért vagytok még mindig szüzek, vagy nem jött össze a barátnő. Külső, gáz stílus, kockaság, vagy eddig nem érdekeltek annyira a lányok? Sokan áltatják magukat ezzel a szöveggel, hogy "várom az igazit", de lehet emögött tök más ok van, amin ha változtattok egyből felkelthetitek a lányok érdeklődését.
Én a helyetekben keresném az okokat, és megpróbálnék változtatni és nem azt várnám hogy mikor repül a sült galamb a számba.
20/L
Én 20 éves lány vagyok és szintén szűz.
Az nem gáz, h szűz vagy, az a gáz, h azon gondolkozol, h lefeküdj valakivel, h ne legyél az! Te döntésed, de ne csináld, mert meg fogod bánni!
Nincs rád írva, h az vagy és ne legyen rajtad belső nyomás emiatt.
Én olyannal szeretnék először lenni aki tényleg szeret, akiben megbízok és akinél érzem, h igenis érdemes arra, hogy vele legyek.
Az utolsó pár hozzászóló írta, h magadban kellene a hibát keresni, h miért vagy még szűz. Nekik üzenem, h vannak olyanok, akiknek vannak elvei, ami ma dicséretes dolog, főleg a 20 éves korosztályban. Az ilyen emberek közül szerintem mindenkinek lett volna alkalma elveszíteni, csak mondjuk a partnert, időt, helyet stb nem találta alkalmasnak vagy akár az a bizonyos szikra nem volt meg.
Ezzel nem azt mondom, h aki már nem szűz, annak nincsenek elvei, csak nekik szerencsés esetben olyan partnerrel eset meg a dolog, akit érdemesnek tartott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!