Élvezhető lenne az első alkalom, ha olyan férfival teszem meg, akibe nem vagyok szerelmes, nem vonzódom hozzá, de bízom benne?
Köszönöm a válaszokat!:)
Utolsó, azért az nem ugyanaz.:)
Valamennyire igazad van utolsó, de szerintem ettől külön lehet választani az őszinte szerelmet, ami szüzesség elvesztésével is jár. Az szerintem nagyon sokat hozzá tesz lélekben :)
(F)
Minek tekinted a szeretkezést?
Ha igenykielégítésnek, akkor csináld nyugodtan.
De ha szeretetkifejezésnek, ahogy többek közt én is, akkor várd meg vele a szerelmet és a jó párkapcsolatot. Én is jól elvoltam szűzen 24 éves koromig, abszolút megérte várni :)
" aki 20 felett még szűz, azt mindjárt defektesnek gondolják. Sőt olyat is hallottam, hogy volt, akit ez inkább elriasztott."
Akit ez elriaszt, azzal egyébként se jósolnék nagy jövőt egy kapcsolatnak.
Az előttem szólóhoz csatlakozom. Én is úgy gondolom, hogy ez inkább a szeretet egy magasabb fokú kifejeződése. Emiatt biztos, hogy nem ítélnék meg egy lányt sem. Egyébként sem azzal szoktam kezdeni az ismerkedést senkivel, hogy "szűz vagy?" :)
(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!