Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szex gumi nélkül. Elvileg nem...

Szex gumi nélkül. Elvileg nem élvezett belém. Mi a teendő? Többi infó lent

Figyelt kérdés

Félek hogy terhes lettem pont 24-én hajnalba történt,ezért gyógyszertárak nem lesznek nyitva. Szüleimnek nem akarom elmondani,de biztosra akarok menni hogy biztos nem-e estem teherbe.

csak normális válaszokat kérek. 1 kétségbe esett lány

2009. dec. 24. 14:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Túl éretlen vagy a szexhez. Nem hiszem hogy szülői segítség nélkül meg tudod oldani a problémádat! A 72 órásat fel kell íratni, Sürgősen nézz egy tiniambulanciát, azt hiszem az ünnepek alatt is kérhetsz segítséget. De nagyon fontos hogy a 72 órás tablettát valóban 72 órán belül vedd be. Ha túl vagy ezen az egészen szerintem beszélgess el a barátoddal!
2009. dec. 24. 14:52
 12/21 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló. 16 leszek január 4-én és nemrég vesztettem el. és ottvolt a NORMÁLIS válaszokat váró utalószócska
2009. dec. 24. 14:56
 13/21 anonim válasza:
82%
Szerintem kérj karácsonyra 1 csomag óvszert!!! meg némi kis eszet!!! jah és imádkozz hogy a jövő karácsonyt ne egyel többen ünnepeljétek!
2009. dec. 24. 14:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt arra mondod, hogy szerintem éretlen vagy a szexhez? Vagy az előző válaszolónak arra hogy megdöbbent az életkorodon?

Csak mert szerintem nem akkor leszel érett a szexhez amikor xy életévedet betöltötted, hanem amikor felelős döntéseket tudsz hozni. Lényegtelen h januárban 16 leszel e vagy sem..

2009. dec. 24. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
ha még 20 évesen is bedőlsz a " kiveszem, mielott elmegyek " gyerekmesének, akkor is éretlen vagy. majd ha megérted, h ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes, akkor leszel érett a szexre. és ez tényleg a 21. század.. védekezzetek már rendesen.. könyörgöm.
2009. dec. 24. 15:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Egyébként ez dugás közben miért nem jutott eszedbe? Amugy én kérdzetem a ciklusodat.. az egy dolog hogy dec 11.én mult el de hány napos a menstruációd? Tegyük fel h 5..akkor a ciklusod első napja 6.án volt ami azt jelenti hogy a 18. napodon jársz. Peteérés elvileg 12-17 nap körül van és a petesejt 3 napig életképes,szóval simán telibe találhatott egy jólmegérett petesejtet a barátod ..főleg ha még kicsit be is sikerült.Tinédzser ambulancián,vagy ügyeleten kell feliratni a 72 órás tablettát.
2009. dec. 24. 15:13
 17/21 anonim ***** válasza:
45%
NEm akarsz járni velem? :P Szimpi vagy!
2009. dec. 24. 17:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi a teendő? Felnevelni a gyerkőcöt.
2009. dec. 25. 03:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha nem használtok gumit akkor legalább kúpot vettél volna..

Ha a barátod sürün veri ki akkor kevesebb az esély arra hogy terhes legyél mint akkor ha egy hét semmi után estetek egymásnak..

Ha érzed hogy szúr a méhed akkor éppen készül beágyazódni :P

2009. dec. 25. 18:12
 20/21 anonim ***** válasza:
semmi köze ahhoz, h vki milyen sűrűn veri ki.. már ne is haragudj, ha igy lenne, akkor mindenki igy csinálná, és nem lenne annyi abortusz. sztem csak az marad, h imádkozol. más nem.
2009. dec. 26. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!