Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szex gumi nélkül. Elvileg nem...

Szex gumi nélkül. Elvileg nem élvezett belém. Mi a teendő? Többi infó lent

Figyelt kérdés

Félek hogy terhes lettem pont 24-én hajnalba történt,ezért gyógyszertárak nem lesznek nyitva. Szüleimnek nem akarom elmondani,de biztosra akarok menni hogy biztos nem-e estem teherbe.

csak normális válaszokat kérek. 1 kétségbe esett lány

2009. dec. 24. 14:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Hát pedig könnyen megeshetett. "Elvileg" nem? Szal 50-50?:D

Ügyeketre el kellenne menni 72 órás tablettáért. Valamilyen gyógyszertár csak nyitva van gondolom.

Amugy a ciklusodban hol tartottál?

2009. dec. 24. 14:09
 2/21 anonim ***** válasza:

hat ha nem ment el benned, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy (bár így is van rá bőven esély)

de szerintem nem kell paráznod :)

mikor kellene megjönnie?

2009. dec. 24. 14:09
 3/21 A kérdező kommentje:

dec 11-én mult el

aztmondta a barátom h nem élvezett belém de aggódók azért írtam h " elvileg"

annyira nemis rakta be,meg ő is mondta hogy nem lehet baj mert" nem lőtte fel"

2009. dec. 24. 14:13
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Tehát ti is beleestetek a csapdába? Gumi nélkül csináltátok, de a srác kihúzta mielőtt elment volna így nem élvezett beléd? Hiba! Sokak azt hiszik hogy így nem eshetnek teherbe, pedig a fiú előváladékában is található kisebb számú spermium, amelyek ugyanúgy képesek teherbe ejteni mintha beléd élvezett volna. A megoldás szerintem is egy 72órás tabletta lenne. Legközelebb pedig ne játsszatok orosz rulettet!
2009. dec. 24. 14:14
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
tévhit, h ha nem élvez beléd, akkor nem eshetsz teherbe. nem gondolod, h ha igy lenne, akkor mindenki igy védekezne?? értsétek már meg, h igy is lehet terhes vki. 72 oras, vagy abortusz. valaszthatsz.
2009. dec. 24. 14:33
 6/21 anonim ***** válasza:
Sztem simán terhes lehetsz mert ott volt az előváladék :)
2009. dec. 24. 14:37
 7/21 A kérdező kommentje:
akkor inkább 72 órás. Hol lehet beszerezni a leggyorsabban az ünnepek alatt? Nőgyógyásznál még nemvoltam mert 15 vagyok. a Debreceni Kenézybe lehet szerezni?
2009. dec. 24. 14:41
 8/21 anonim ***** válasza:
nem tudom, nem vok magyarországi. nálunk recept nélkül is fel lehet venni. sztem vannak tiniambulanciák, ahol fel lehet venni. van postinor ( én egyszer olyat vettem be ), meg escapelle. nem tul olcsó ( habár nálunk elég olcsó, azt hiszem, h kb. 4-5 euro ), de inkább az, mint 1 abortusz.
2009. dec. 24. 14:43
 9/21 anonim ***** válasza:

szopás, ugyanis a 72 órás az nemegy olyan gyógyszer h csakúgy bekapkodom akármikor amikor gebasz van. viszont a gumi nélküli szexnek nem 0% az esélye a teherbe esésre. úgyhogy szívás a helyzeted, de megis érdemled.

miért csináltok még ilyet? a 21. században élünk, nem a középkorban

2009. dec. 24. 14:48
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
jézusom és mindezt 15 évesen??? anyáááám.....karácsonykor kicsit gondolkodj el magadon sztem....nézz magadba.
2009. dec. 24. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!