Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » SEGÌTSÉG!?

SEGÌTSÉG!?

Figyelt kérdés
már 3 napja egyutt vagyok a baratommal..holnap fekudnenk le eloszor . Most vesztenem el a szuzesegem . NA DE.....hetvegen berugva lefekudtem a legjobb haverjaval. Hogy jatszam el neki h szuz vagyok. ??

2014. ápr. 24. 08:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez komoly akkor jó nagy k**va vagy... Inkább mond meg neki mit csináltál, és hagyd szerencsétlent.
2014. ápr. 24. 08:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

hahahaha

R(i)b@nc.

2014. ápr. 24. 08:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem h inkabb segitenetek. :((((
2014. ápr. 24. 08:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kis kamus.. :D Vagy nagyon hülye vagy matekból, vagy tényleg ilyen ordas vagy..
2014. ápr. 24. 08:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nagyon elrontottad.

Egyetlen megoldás létezik: Szépen elmondod neki, hogy kivel, és mi történt. Úgy is ki fog derülni, előbb utóbb kibukik, elvégre a legjobb haverja. El fogja kottyantnai idő kérdése.

Szóval szépen meséld el. Ez a legjobb.

2014. ápr. 24. 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:
most tényleg magad alá vágtad a fát ... az előttem lévő válaszolónak adok igazat abban hogy amit tenned kénne..
2014. ápr. 24. 09:28
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

FAKE! :D

Unatkozol és zh-ra kéne tanulnod?:D Nekem is.:D

2014. ápr. 24. 10:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

1 ha annyira berúgtál, hogy nem emlékszel semmire, akkor nincs semmi tapasztalatod. tehát nem kell eljátszanod semmit.

2 ha csak kicsit rúgtál be, akkor emlékszel rá, hogy hogyan viselkedtél, és el tudod játszani ugyanazt.

3 minek írsz ki kamukérdéseket?

2014. ápr. 24. 18:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Tegyél be egy almát.
2014. ápr. 25. 09:10
 10/13 anonim ***** válasza:

A gazdag arab lányok ilyenkor elmennek egy plasztikai sebészhez és vissza varratják a szűzhártyájukat.

Azt hogy ügyetlen vagy el tudod játszani, de attól még nem lesz ott a helyén a szűzhártyád! Vagyis a srác akadály nélkül beléd fog hatolni ami egy kicsit furcsa lesz neki. Ha volt már dolga más lánnyal is akkor nem fogod tudni beadni neki, hogy szűz vagy.

2014. ápr. 25. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!