Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek van még esélyem...

Szerintetek van még esélyem korombeli szűz fiút találni? 26/L Aki közületek szűz és 26+os miért az? Kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 22:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Miért vagyok az?

Talán mert huszadrangú a szex fontossága az életemben illetve mert nem fekszem össze olyannal, akihez semmi érzelem nem köt. A kedvelés számomra nem elég, szeretnem kell őt.

Illetve hosszútávú kapcsolat híve vagyok, ami jobb és erősebb alapokon nyugszik, mint a szex.

2014. ápr. 22. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Azért megnézném ezt a 26 éves szűz lányt... Meg a csávókat akik szintén ennyi évesek és még mindig szüzek...
2014. ápr. 22. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
33%

Vallásos vagy szerencsétlen. Utóbbi alatt azt értem, hogy töketlen, lányos, ábrándvilágban él, határozatlan, önbizalom hiányos, depresszív, befelé forduló, stb. Szóval megannyi tulajdonsága van, ami ezt eredményezte. Ja, és nyilán külsőre sem egy adonisz.

És én ezzel nem bántani akarom őket, csak van néhány férfias jellemző, mely birtokosai legyenek akárhány évesek, azoknak lesz komoly kapcsolata már tizenévesen. Akinek nem tetszik azzal szívesen elbeszélgetek.

De meg tudom érteni sőt, kiváltképp helyeslem a keresési szándékodat. Vannak dolgok, melyeket az ember csak a saját bőrén tapasztalhat meg, melyre a józan paraszti ész, még botrányosan magas érzelmi, illetve logikai IQ-val sem elegendő.

2014. ápr. 22. 22:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Persze, én is itt vagyok. 27 évesen szűz. Az okokról privátban inkább feltéve ha te meg elárulod, miért érdekelnek pont a tapasztalatlan szűz férfiak.
2014. ápr. 22. 22:35
 15/21 anonim ***** válasza:
Van itt egy jómadár az ország déli feléből. Na, ő tőle inkább menekülj! :D :D :D
2014. ápr. 22. 22:35
 16/21 anonim ***** válasza:
találsz itt elég ilyen fiút,csak keresgélj a kérdések között:)
2014. ápr. 22. 23:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Persze, de minek?! Az összes ilyen pasival valami komoly gond lehet, egyet ismerek is, és az is fullra pszichiátriai eset. De te tudod, mi kell neked, és kivételek is lehetnek...
2014. ápr. 22. 23:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Persze, kedves utolsó. Aki ritkán jár társaságba, mert inkább magának való, illetve egy kicsit önbizalomhiányos, az már "fullra pszichiátriai eset", igaz? Ne haragudj, de nekem nagyon nem esett jól, amit írtál (hozzáteszem, 24 vagyok, de az a két év szerintem nem számít túl sokat). Nem hinném, hogy én lennék a ritka kivétel, akiről beszéltél, sokan vagyunk még így.
2014. ápr. 22. 23:35
 19/21 anonim ***** válasza:
61%

22:27

te meg egy beszűkült látásmódú noname ösztönlény vagy, kinek a véleményére a kutya se kíváncsi.

2014. ápr. 23. 10:44
 20/21 anonim ***** válasza:

Van esélyed, hiszen szerintem vagyunk egy páran. Én azért vagyok még szűz, mert még nem találtam olyan lányt, akivel összejött volna a dolog. A prostizás viszont annyira nem az én világom, hogy semmi esetre sem élnék vele, akkor inkább szűz maradok és várok tovább. Nem mintha nagy igényeim lennének, csak úgy látszik, rossz körben mozgok. Továbbá nem tartom magam szerencsétlennek, vallásos pedig aztán pláne nem vagyok.

13-ashoz meg még azt tenném hozzá, hogy bizonyos férfias jellemzők még nem garantálják azt, hogy valaki okvetlenül elveszítse. Bár nem tudom, milyen jellemzőkre gondolsz pontosan, de mivel a szüzesség elvesztéséhez két ember kel, így nem hiszem, hogy egy emberben is megvan az a képesség, hogy bármilyen helyzetben ragadjanak rá a bármilyen nők.

2014. ápr. 23. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!