Létezik még olyan lány aki a házasságig vár a szüzességével?
Vivien, tényleg csak jóindulatból írom, de szerintem nagyon el vagy tévedve, illetve nagyon tapasztalatlan vagy! A normális férfi, akit nem csak a szex érdekel, pontosan azért akar tapasztaltabb nőt és EMBERT, mert nem egy babát, egy fapinát, vagy egy ostoba szexrabszolgát akar, hanem TÁRSAT. Érett, tapasztalt, élményekben gazdag másik embert, aki nőként kibontakozott már, aki érett, boldog, harmonikus nő és ember. Egy olyan nő, aki vár a házasságig, nekem és más férfiaknak is egyszerűen VICC KATEGÓRIA! Az ilyen talál majd magának önbizalomhiányos, férfiasságában sérült, de tán rajta "bizonyítani" akaró férfit.
A jó erkölcsi értékekről pedig fogalma sincs egy fapinának vagy gyereklánynak. A jó erkölcsi érzék kialakulásához gazdag, teljes, harmonikus életet kell élni, kiteljesedve nőként, illetve férfiként sok klassz, intenzív tapasztalattal -már azelőtt, hogy elköteleznéd magad valaki mellett feleségként, férjként!
Persze a tapasztalat... Mi van azzal,hogy tele van az oldal olyan kérdésekkel,hogy "jaj belém ment a sperma,lehetek terhes?" vagy "jaj megujjazott a barátom,most mi lesz?"
És mindezt 14-15éves lányok. Szerinted ezek érettek a sexre?
Ha igy kell megérni egy nőnek,akkor kiállhat a sarokra,ott aztán szerezhet tapasztalatot,és majd biztos jó anya lesz!
Csak egy példa :
Sok esély van a terhességre?
A barátommal szexeltünk és egy pici sperma belém is jött..nagyon félek.. teherbe estem? és ilyenkor már csak elvétetni lehet?? valami tabletta nincs ami megakadályozná ha megéis teherbe estem akkor elvetéljek?
Szóval szerinted a hülyeséget tapasztalatlansággal kell gyógyítani?!
Sajnos az a helyzet, hogy emberileg is nagyon alacsony szinten állnak sokan, és részben pontosan azért, mert a szüleik és a környezetük se áll sokkal magasabban. Nagy szerencsém, hogy nekem nem kell ilyen nőkkel foglalkoznom, az én környezetemben nincsenek ilyen kérdéseket feltevők.
Nem,de nem is sexel!
Melyik kor számit normálisnak a szüzesség elvesztéséhez? 13-14 év???
de amúgy meg senki nem azt mondta hogy egy lánynak már 13 évesen dugnia kell én is ellenzem de 16-17 évesen sztem már normális mert tényleg ha nem tudja hogy mit hogyan kell csinálni 23-25 évesen amikor megházasodott akkor tényleg neadjisten becsúszik egy baba amit nem mis akart akkor mi lesz?
Elmondom akkor 23-25 évesen írja ki ugyan azt a kérdést mint most a 13 éves lányok
melyik jobb?
mert oké hogy 13 évesen még fiatal de nem biztos hogy komolytalan éretlen a szexre
amúgy van aki tényleg kész lehet a szexre 13 évesen, mert lehet vki attól még komoly hogy 13 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!