Létezik még olyan lány aki a házasságig vár a szüzességével?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 18:02
11/33 anonim válasza:
Igen, de ne lagzi után derüljön ki hogy farka van :D
12/33 anonim válasza:
Igen,az én barátnőm is azt mondta,hogy várna vele a házasságig,és én ezt tiszteletben tartom.
13/33 anonim válasza:
amúgy ja a mai világban jobb ha a nászéjszaka elött derül ki hogy egyáltalán olyan nemű aminek kinéz :DDD
14/33 anonim válasza:
Biztosan, de azt csak sajnálni tudom - hacsak nincs irtó mázlija és nem olyat fog ki, akivel szexuálisan is összepasszolnak.
15/33 anonim válasza:
Biztosan létezik, de ilyet én biztos nem fogok feleségül venni, mert ez számomra beteges felfogás, beteges nőt pedig nem akarok.
16/33 anonim válasza:
De az bizony nem beteges,ha a lány mire az esküvöig eljut,15 pasival lefekszik...
17/33 anonim válasza:
Az egészséges. A szexualitás normális, klassz, életminőséget javító dolog. Voltam már olyan fiatal nővel, aki bevallottan tucatnál több pasival szexelt már, és ez teljesen okés. Mivel jobb az a szerencsétlen, akinek semmi gyakorlata, és majd a házasságát kezdi úgy, hogy fogalma sincs semmiről ezen a területen?! Magát, a saját szexualitását sem ismeri, de csináljon gyereket, legyen érett családanya, példakép, nevelő. Ja. Egy beteges félszűz félig se kész személyiséggel, de majd jó lesz anyának, társnak. Milyen férfinak?! Messziről kerüli az ilyen nőket minden okosabb pasi!
18/33 anonim válasza:
Mi köze van az érettségnek a sexhez? És miben határozza meg valaki személyiségét?
19/33 anonim válasza:
"Mi köze van az érettségnek a sexhez? És miben határozza meg valaki személyiségét?"
Rengeteg köze van, és sokban befolyásolja, ki vagy, és ki nem! Az is igaz persze, hogy nem mindenkit egyforma mértékben befolyásol, de mint szexuális lény, akkor is gondol magára az ember, ha alig szexel, úgy is besorolja magát valamilyen kategóriába, és az a besorolás is visszahat rá! A személyiséget nagyon erősen befolyásolja a szexualitásod, vagy annak hiánya, fogyatékosságai, fajtája, mértéke, élvezeti értéke, minőségi volta, stb.
20/33 anonim válasza:
De nem arról van szó,hogy soha nem fog sexelni,csak hogy nem füvel-fával 13éves korától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!