Az normális ha a barátom ezért nem akar velem lefeküdni?
Figyelt kérdés
Még szűz a barátom,idén érettségizik,volt köztünk már petting csak még nem feküdtünk le. Én már le akarok vele és ha ezt megemlítem neki azzal a kifogással jön,hogy az érettségiig hagyjuk ezt a dolgot. Ez normális? Vagy csak kifogás mert még nem áll készen rá?2014. ápr. 19. 15:59
11/17 anonim válasza:
Csak egy nő félhet az első szeretkezéstől? Nem. Még lelkileg nem állok rá készen, ez is stresszel, meg az érettségi is, és a kettő együtt most sok. Ennyi.
A barátod!
13/17 walk w1th mee válasza:
irj rám majd leszek én a "szűz" srác:)
14/17 anonim válasza:
A 13-as képében megjelent mai első szűz perverzünk. Nagy tapsot neki! Nyereménye egy predatoros vállról indítható rakéta!
15/17 anonim válasza:
mikor lesz az érettségi..?
hanyadik partnered lesz a srác? fiatalabb vagy nála?
biztos fél, hogy az ágyban is teljesítenie kell... ;)
16/17 anonim válasza:
csinaljatok allva, akkor nem kell lefekudni...
17/17 walk w1th mee válasza:
19:09
szűz? hát,ha ez a tudat téged megnyugtat akkor hidd csak azt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!