Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tehetek ellene? 15/L

EragonFanGirl kérdése:

Mit tehetek ellene? 15/L

Figyelt kérdés

15 éves leszek júliusban és még szűz vagyok. Nagyon kívánom a szexet és ki szeretném próbálni, de nem akarom hogy k**vának tartsanak csak mert már nem 15 évesen elvesztem.

Mit kéne tennem?

2014. ápr. 6. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szűznek maradni, valóban k***a leszel, ha 14 évesen elveszted és felelőtlen. Tisztában vagy egyáltalán mindennel? Nem a fiú hova dugja dologra gondoltam, hanem a többire.
2014. ápr. 6. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Privát üzenetek 5...4....3....2....1....0.. :) 100 új üzenete érkezett ;)
 3/8 anonim ***** válasza:
Várni még 2-3-4 évet!!!!
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha attól félsz, hogy mások mit mondanak, akkor neked ez még nem való, még gyerek vagy.
2014. ápr. 6. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:
keresni egy palit akivel lefekszel egy idö után ha szereted
2014. ápr. 6. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
hát feküdj le velem, én nem foglak k*rvának tartani
2014. ápr. 6. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire ki akarod próbálni,akkor inkább dugj fel magadnak valamit. Nem ugyan az tudom, de ne feküdj le 14 évesen pasival. Én is kívántam, de tartottam magam. Egészen addig amíg 16éves lettem és összejöttünk a legjobb barátommal és vele vesztettem el. Sokkal jobban élveztem és fel is voltam rá készülve. Ha most elveszted az szégyen lesz, főleg hogy még nem vagy rá felkészülve, csak a kíváncsiság hajt. Abból is látszik, hogy nem vagy felkészülve hogy azért aggódsz, hogy mit fognak szólni mások. NE TEDD ezt meg 14-15 évesen. Mindenképpen várj még 2-3 éves minimum.
2014. ápr. 6. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez volt csak 13 évesen.

(mondjuk én dugtam)

2014. jún. 5. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!