Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy csináljam hogy ő is élvezze?

Hogy csináljam hogy ő is élvezze?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, a barátom már nem az, szeretnék lefeküdni vele, és azt szeretném hogy minden jó legyen neki is..ő azt mondja neki csak az számít hogy én jól érezzem magam,de nekem meg épp hogy az a fontos hogy neki legyen jó, viszont azon aggódok hogy elsőre ilyen helyzetben nagyon be lennék görcsölve, félnék a fájdalomtól,stb. és csak feküdnék ott,az meg neki nem lenne jó szerintem hogy én nem kényeztetem, mit tegyek hogy jobban el tudjam engedni magam?

2014. ápr. 5. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Öleld meg.
2014. ápr. 5. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Légy már férfi! Ha nekem adódna ilyen lehetőség, nem szaroznék!
2014. ápr. 6. 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Előtte sokáig kényeztessen a nyelvével, és csak akkor kezdjétek, ha már szinte kibírhatatlanul akarod, hogy megtörténjen! A legjobb az lenne, ha előtte több alkalommal kényeztetnétek egymást kézzel, és szájjal. Ettől megismernétek egymást eléggé, elmúlna a szorongás, és a félelem! Ha lányként átéled az első aktus előtt az orgazmust, akkor a szüzességed elvesztése szinte, nem is fog fájni.

36Ff

2014. ápr. 6. 01:01
 4/4 A kérdező kommentje:

2-es:csaj vagyok,ha a szövegből nem derült volna ki-.-

köszi a válaszokat

2014. ápr. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!