Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok. Szüzesség elvesztése,...

Csajok. Szüzesség elvesztése, így?

Figyelt kérdés

Hétvégén megtörtént az első a pasimmal. Mindketten szüzek voltunk. Nem az aktussal volt gond, hanem előtte pár perccel. Mikor pasimról lekerült a nadrág, egy fehér női csipkés bugyi volt rajta. Kérdeztem, hogy ez mi, és azt mondta, hogy neki is fontos dolog az ártatlansága, és szándékosan ilyen alsóneműt vett fel az első előtt. Romantikus pasi egyébként.

Amúgy korábban petting során mindig boxer volt rajta, ezért most egy kicsit meglepett. Mire gondoljak?

2014. márc. 31. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát végülis minden embernek megvannak a saját hülyeségei, szóval neki mért ne lehetne :D ha normális, kedves, szeret téged és hetero, akkor mért jelentene problémát, hogy egy ilyen nagy alkalomra kitalált valamit? :P Gondolom nem szokott női ruhákba járni
2014. márc. 31. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem szokott. Rendes, figyelmes, és tényleg minden jó, csak ez meglepett. Végül is érthető, mert korábban is hangsúlyozta már, hogy az első nagyon fontos neki.
2014. márc. 31. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Hát már nem azért, de ez elég bu-zisan hangzik így elsőre.
2014. márc. 31. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:

mindenkinek vannak beütései.

de ez akkor is kicsit fura.

2014. márc. 31. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:

:DDDDD

cukcsi

F/18

2014. márc. 31. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
(Első vagyok) Ha meg minden oké vele, akkor miért gondolkozol ezen?
2014. márc. 31. 15:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak meglepett, hogy egy srácnak ennyit jelent az első.
2014. márc. 31. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vicces :D Tuti leblokkoltam volna, de valljuk be, ezt a bizonyos elsőt sose fogod elfelejteni ;)
2014. márc. 31. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!