Elmondjam anyának?
Figyelt kérdés
Ma egyedül voltam itthon, és maszturbáltam. Ujjaztam magamat, és szerintem átszakítottam a szűzhártyámat. Vérzett egy kicsit, vagyis ilyen barnás váladék jött ki, meg egy nagyobb ilyen nyálka. Elmondjam anyának?
15/L
2014. márc. 27. 16:56
1/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért, de amúgy minden bajom van, szóval lever a víz, remegek meg ilyenek, gondolom a félelem miatt...
2014. márc. 27. 16:57
2/9 anonim válasza:
Nem,hiszem hogy a szűzhártyád szakítottad volna át. Velem is szokott ilyen lenni olykor olykor. De csak olyankor mikor egy-két hétre rá meg kell jönnie. Szóval nyugi!
3/9 anonim válasza:
Előző vagyok, de azért biztonság kedvéért elmondhatod, mivel nem mindenki egyforma. Először én is megijedtem, mondjuk nekem nagyon nagyon halvány barna foltok szoktak benne lenni, de ha neked durváb akkor lehet túl intenziven csináltad, felsérthettél valamit.
4/9 anonim válasza:
Nem azért remegtél, mert elélveztél?
Sztem szólj anyunak, hogy jó volt magaddal
5/9 A kérdező kommentje:
Most is, szinte több mint egy órával utána is remegek, szinte mindjárt elájulok a kétségbeeséstől. Két hét múlva kéne megjönnie
2014. márc. 27. 17:25
6/9 anonim válasza:
Miért mondanád el?
És ha átszakítottad, akkor mi van? Semmi.
7/9 anonim válasza:
Nyugalom, nincs semmi baj, megmaradsz
8/9 anonim válasza:
Egyél egy kis csokit, az megnyugtat. Nem lesz semmi baj, nem fogsz elvérezni sem. Előfordulhat az is, hogy most kicsivel korábban fog megjönni, függetlenül a maszturbálási szokásaidtól, és azért vérzel. Az is lehet, hogy a hüvelyfaladat karcoltad meg egy kicsit. De nem kell aggódni miatta, begyógyul. Felesleges elmondani.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már egy picit nyugodtabb vagyok!
2014. márc. 27. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!