14 éves vagyok, és lány. Feküdjek le a barátommal?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy most csitrinek fogtok gonolni, de nem vagyok az, eléggé mintagyerek vagyok, csak könnyen befolyásolható. Majdnem fél éve vagyunk együtt a barátommal, aki két évvel idősebb nálam. Ő tavaly óta nem szűz, és hát... nagyon népszerű, szinte az összes lány a suliból belé van esve. Félek, hogy szakít velem, ha nem akarok lefeküdni vele. Valójában még nem beszéltünk erről, de szerintem, hamar sor kerül majd rá. Nagyon szeretem, és attól függetlenül, hogy tudom, ő is engem, tartok a szakítástól. Valójában én csak a korom miatt nem mennék bele. Nagyon korai?2014. márc. 25. 17:36
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ha szó esik majd róla megkérem, hogy várjunk még. Biztos, hogy megérti, mindig óv mindentől... Nem fog belevinni a hülyeségbe. Mégegyszer köszi mindenkinek!
2014. márc. 25. 20:25
12/13 anonim válasza:
Ha csak azért szakítana Veled, mert nem akarsz lefeküdni vele, akkor ne sajnáld! Hadd menjen!!! Ennyire soha ne függj a szerelemtől!!!
13/13 anonim válasza:
MÉG NE!! Még nincs itt az ideje várj.Ha a srác pattogna a dologért egyet csavarsz a szerszámon és lecsendesedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!