Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 éves vagyok, és lány....

14 éves vagyok, és lány. Feküdjek le a barátommal?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy most csitrinek fogtok gonolni, de nem vagyok az, eléggé mintagyerek vagyok, csak könnyen befolyásolható. Majdnem fél éve vagyunk együtt a barátommal, aki két évvel idősebb nálam. Ő tavaly óta nem szűz, és hát... nagyon népszerű, szinte az összes lány a suliból belé van esve. Félek, hogy szakít velem, ha nem akarok lefeküdni vele. Valójában még nem beszéltünk erről, de szerintem, hamar sor kerül majd rá. Nagyon szeretem, és attól függetlenül, hogy tudom, ő is engem, tartok a szakítástól. Valójában én csak a korom miatt nem mennék bele. Nagyon korai?
2014. márc. 25. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem korai. De ha mégis akkor: koton! :)
2014. márc. 25. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem ezt neki is elmondhatnád :D
2014. márc. 25. 17:39
 3/13 anonim ***** válasza:
meg ne bánd! meg éreztesd azért, hogy olyan könnyen azért nem kaphat meg :D
2014. márc. 25. 17:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha szakít veled azért mert még nem akarsz vele lefeküdni,akkor el kell keserítselek nem szeret.

Az én barátnőm 14 volt amikor összejöttünk,én meg 16 és már nem voltam szűz.Azt mondta várni akar még rá legalább két évet és megérti ha emiatt szakítani akarok.Nem szakítottam,hanem vártam és nem bántam meg mert szeretem.Azóta felnőtt fejjel is úgy gondolom jól döntöttem,hogy vártam.

20/F

2014. márc. 25. 17:44
 5/13 anonim válasza:

Hááát ha ilyen csajom volna...

De viccet félretéve nyugodtan csak a szüleid meg ne tudják mert akkor lesz hadd el hadd.

2014. márc. 25. 17:45
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Csitri is vagy, ha azért akarsz vele lefeküdni, hogy nehogy szakítson. Ha szakít akkor mi van? Lesz esélyed rá, hogy találj egy normális srácot?
2014. márc. 25. 17:46
 7/13 Deliverance válasza:
Ha szeret, akkor vár rád. Ne menj bele úgy a dologba, hogy nem akarod igazán. Magad miatt csináld, és ne miatta. Beszélj erről a barátoddal mindenképp. Nem mondom, hogy korai, de azt sem, hogy elég érett vagy hozzá. Igazából, ha már el kell gondolkodnod azon, hogy akarod-e a szexet, akkor még nem állsz rá készen. Ez egy elég fontos lépés, nem szabad elhamarkodni. :)
2014. márc. 25. 17:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor is szakíthat veled ha lefeküdtetek..
2014. márc. 25. 17:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor szakíthat veled igazán, ha már lefeküdtetek.
2014. márc. 25. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne azért feküdj le vele, mert félsz a szakítástól, hanem azért, mert szeretnéd. Ha nem szeretnéd ne tedd meg.
2014. márc. 25. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!