Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Másodéves egyetemista szűz...

Másodéves egyetemista szűz lány. Borzasztó. Kincs. Kuriózum. Béna. Micsoda?

Figyelt kérdés
Mert állítólag nem v.ok csúnya..egoista sem..ezért nem írom h jajj így meg úgy szép vagyok mert nem tartom magam annak. Igaz, most is 4en totál oda vannak értem..csak egyik sem az akit én akarok..hogymondjam válogatós..meg nem akarok olynnal lenni akinek csak arra kellek..hogy egy tófea legyek a sok közül..és most a 4ből 4 tudtommal ezt akarja..:/
2009. dec. 16. 23:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
nem gáz. te életed úgy alakítod ahogy te akarod. csak ki is kellene élned picit magad. nem azt mondom h most hirtelen 5 pasival feküdj le. csak ismerek jópár olyan csajt aki az elsővel akarta leélni az életét aztán pár évvel később meg rájött h ő még nem is élt....
2009. dec. 17. 21:23
 22/27 A kérdező kommentje:

megint köszönöm a válaszokat..nem is gondoltam hogy egy férfival éljem le az életem..meg nem is a szőke herceget várom barna foltos mustangon cowboy kalapban.

Meg félek attól nehogy én legyek a következő negyven éves szűz:S:D de csak nem

2009. dec. 18. 13:21
 23/27 anonim válasza:

Ha cuki vagy tőlem kapsz egy esélyt! :)

Írj :P

2009. dec. 18. 17:15
 24/27 A kérdező kommentje:
(: mi számít cukinak? d:
2009. dec. 18. 19:27
 25/27 anonim válasza:
Te is ilyen kívülálló vagy? Nyugi, én is, még így is, hogy a lányok többségben vannak a csoportban.
2009. dec. 20. 11:01
 26/27 A kérdező kommentje:
az:/
2009. dec. 21. 20:57
 27/27 anonim ***** válasza:

Jajj, Te. Nehogy kétségbeess itt nekem. Én pl. 25 vagyok, és még mindig szűz. Na, erre varrjál kabátgombot! :D

Persze, néha elbizonytalanodom én is, hogy mért nem találtam még megfelelő férfit (intelligens, csinos nő vagyok), de bízom benne, hogy fogok, és dolgozom rajta.

Egyébként meg úgyse tudja Rólad senki, nincs az arcodra írva. Csak fejleszd az önbizalmad, és meglátod, jönni fog a megfelelő. :)

Kívánok hozzá sok sikert!

25/L

2010. aug. 12. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!