Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Másodéves egyetemista szűz...

Másodéves egyetemista szűz lány. Borzasztó. Kincs. Kuriózum. Béna. Micsoda?

Figyelt kérdés
Mert állítólag nem v.ok csúnya..egoista sem..ezért nem írom h jajj így meg úgy szép vagyok mert nem tartom magam annak. Igaz, most is 4en totál oda vannak értem..csak egyik sem az akit én akarok..hogymondjam válogatós..meg nem akarok olynnal lenni akinek csak arra kellek..hogy egy tófea legyek a sok közül..és most a 4ből 4 tudtommal ezt akarja..:/
2009. dec. 16. 23:35
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Azért majd mondd meg a horoszkópod, feltétlen.
2009. dec. 17. 00:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

én ebben csak azt bírom a legjobban h magyarázzák a pasik h így úgy amúgy jó dolog,kincs és akkor a 16-18 éves csinos topmodell lányokra buknak mégis.arra verik otthon...nem azokra a lányokra akik főznek és olvasnak egy jó könyvet.Lehet találni olyan lányt is aki mindezeket tudja és csinos sőt igen szép!

a szöveg nem kell h nincs normális lány és stb....nem otthon kell ülni,hanem keresni a valóban rendes lányokat.

Szerintem várj megéri ;)

21/l

2009. dec. 17. 01:27
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem. Én 18 évesen egy fél idegennel veszítettem el. Azóta se találtam meg a páromat. (Bár egy olyan srácot igen, akivel szavak nélkül is tökéletesen megértjük egymást az ágyban.) Ne arra gondolj, hogy fűvel-fával...aki tetszett és olyan volt az alkalom és stb. Érzelem mentesen...és ez viszont szar, így utólag gázabbnak érzem, hogy szerelemből nem szeretkeztem még. De az, hogy anno "elkezdtem" egy csomó hülye komplexustól megszabadított. És hiddel a fiúkat is lehet trófeaként kezelni :P

Én azt mondom, hogy tedd amit jónak látsz. Én azt láttam jónak, hogy egyszercsak összejöttem egy sráccal. Mindenki más.

2009. dec. 17. 02:49
 14/27 A kérdező kommentje:

fúú nagyon szépen köszönöm a válaszokat. (:

bak..

2009. dec. 17. 05:43
 15/27 A kérdező kommentje:

áá tiszta jó, hogy ilyen normálisan válaszoltatok, és hogy így gondoltátok (:

remélem megtalálom azt a bizonyosat^^

2009. dec. 17. 05:45
 16/27 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanmár! Ezt úgy utálom. Mit kell egy sexből ekkora bonyodalmat csinálni? Az ilyenek szoktak utána fűvel-fával.... De most nem? Azért ez elég durva, hogy valaki idegenek szavára hallgatva fekszik le valakivel, vagy sem! Lehet hogy szép vagy, de könyörgöm.. Lazulj már, és tedd ami jól esik! Ettől nem leszel q r v a!!!!!!!!!
2009. dec. 17. 10:20
 17/27 anonim ***** válasza:

nem érdemes bárkivel összejönni csak úgy. szerintem várj még.

én is másodéves, válogatós, nem csúnya, nem egoista, szűz és bak :D de engem nem zavar valahogy ez a téma, teljesen más dolgokra koncentrálok az életben...

2009. dec. 17. 11:06
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor veszted el,amikor te akarod és úgy érzed ,hogy itt az idő. :) Te életed,ne úgy élj,ahogy mások diktálják... :)
2009. dec. 17. 16:00
 19/27 anonim ***** válasza:
Én sem tartogattam szándékosan a szüzességemet, csak annak adtam, akivel úgy éreztem, h minden téren egymásra tudtunk hangolódni. És ez 20 évesen volt. Na bumm! Aki nem kufircol 15 évesen, az szerinted (egyik válaszoló) nem lazul el és szarul érzi magát? Elég korlátozottan gondolkodsz.
2009. dec. 17. 17:19
 20/27 anonim ***** válasza:
17.19-es kössz a kioktatást, nem érzem magam ilyennek, amit írtál hál'Istennek.. :-)Ja, és nem is Neked írtam a választ! Szerintem olvass vissza, én nem írtam semmi korhatárt, és nem is utaltam arra hogy gyorsan rögtön csinálja! Neki javasoltam hogy ne görcsöljön a témán, hanem lazábban fogja fel, és lehet akkor egyszerűbb lesz! De ne az én válaszommal foglalkozz, mert lehet ez a válasz neki jobban segít mint a Tiéd! És utálom az olyanokat, mint te, akik versenyt csinálnak a szüzesség elvesztéséből! nevetséges...
2009. dec. 17. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!