Prostihoz akarok menni, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Nem voltam ilyen rossz önértékelési lúzer csak szerelmes amivel csunyán visszaéltek.
Azóta nem igen van önértékelésem.
El akarok menni egy fizetőshöz 1 órát.
Igazából nem a szex hiányzik hanem a testiség, de azt csak úgy senki nem adja oda. Ma is próbáltam a villamoson csak hozzásimitani a kezem egy lányéhoz, óvatosan (100% hogy nem vette észre hogy direkt csináltam) és hát persze hogy elvette onnan.
De egyébként nem tartom magam rossz pasinak.
2014. márc. 23. 21:56
12/13 A kérdező kommentje:
utolsó nem tudom hogy te hova jársz, de 1 óra seholse 5000, a 12.000 az alsó határ.
2014. márc. 24. 17:52
13/13 anonim válasza:
lutri. én csalódtam magamban és elment az egésztől a kedvem. de később rájöttem, hogy a csaj hozzáállása miatt voltam én is gyenge. ha viszont olyan prostit fogsz ki amelyik nem túl passzív(rongybaba/fabábu) a szexben, akkor egész korrekt lesz a mutatvány. De akkor sem lesz olyan mint barátnővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!