2 hónapja van barátom és még nem csináltam vele szűz vagyok még. Első alkalommal nagyon fog ájni?
ha még nem ujjazott meg (többször is), akkor még ne csináljátok
fel kell készíteni, különben tényleg fájni fog
Nekem először fájt, de az volt a baj hogy túl hirtelen benyomta tövig én meg reflexszerűen összeszorítottam. Szóval nagyon éles égető fájdalom volt, rendesen bele is karmoltam a hátába, de még így is jó volt utána. Szóval ti ne így csináljátok :D Kb fél perc az egész amíg elszakad a szűzhártya meg "megszokja" a hüvelyed, és eddig tart a fájdalm :) ha én kibírtam te is kifogod. ha vigyáztok, lassan rakja be, meg előtte felizgat, ujjaz, akkor nem lesz baj.
Viszont vmit rakjatok magatok alá mert én nagyon véreztem. Van aki nem vérzik vagy csak picit, de .. ez csak olyan plusz jótanács :D mert nekem elég kellemetlen volt mikor felkapcsoltuk a villanyt és az ágy, a farka, a keze, a lábam minden tiszta vér volt :D dehát ez természetes..
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!