Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 2 hónapja van barátom és még...

2 hónapja van barátom és még nem csináltam vele szűz vagyok még. Első alkalommal nagyon fog ájni?

Figyelt kérdés

2014. márc. 22. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Barátnőmnek pl. alig.
2014. márc. 22. 20:19
 2/10 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt,de valaki meg sem érzi.. ujjazott ezelőtt a barátod?
2014. márc. 22. 20:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Még nem ujjazott.
2014. márc. 22. 20:23
 4/10 anonim válasza:
Sírni fogsz annyira fog fájni,nagyon fogsz vérezni meg ilyenek:((....el ne hidd:D nem fog annyira fájni
2014. márc. 22. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:

ha még nem ujjazott meg (többször is), akkor még ne csináljátok

fel kell készíteni, különben tényleg fájni fog

2014. márc. 22. 20:27
 6/10 A kérdező kommentje:
rendben.:) köszönöm a válaszokat
2014. márc. 22. 20:32
 7/10 anonim válasza:
Ha koreai a barátod akkor nem,azoknak kicsi a farkuk.:D Amúgy csatlakozim az utolsóhoz :D
2014. márc. 22. 20:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Milyen jól tudodxd
2014. márc. 22. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha elég türelmes, figyelmes a barátod és a puncid is jó nedves, akkor nem fog fájni. Ehhez persze az is kell, hogy benned se legyen egy szikrányi bizonytalanság vagy félelem sem!!!
2014. márc. 23. 07:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem először fájt, de az volt a baj hogy túl hirtelen benyomta tövig én meg reflexszerűen összeszorítottam. Szóval nagyon éles égető fájdalom volt, rendesen bele is karmoltam a hátába, de még így is jó volt utána. Szóval ti ne így csináljátok :D Kb fél perc az egész amíg elszakad a szűzhártya meg "megszokja" a hüvelyed, és eddig tart a fájdalm :) ha én kibírtam te is kifogod. ha vigyáztok, lassan rakja be, meg előtte felizgat, ujjaz, akkor nem lesz baj.

Viszont vmit rakjatok magatok alá mert én nagyon véreztem. Van aki nem vérzik vagy csak picit, de .. ez csak olyan plusz jótanács :D mert nekem elég kellemetlen volt mikor felkapcsoltuk a villanyt és az ágy, a farka, a keze, a lábam minden tiszta vér volt :D dehát ez természetes..

23/L

2014. márc. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!