Szüz vok fiu . HOgy izgassam fel kellöképpen a barátnömet? PLs normális válaszokat
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 19:47
1/9 anonim válasza:
Tapasztald ki, vagy kérdezd meg, hogy mi esne jól neki. Légy szenvedélyes, simogasd, nyalogasd. :DD
2/9 anonim válasza:
Nekem pl.nagyon bejön a melleim,nyakam csókolgatása,illetve az ujjazás.Ez így elsőre elég is szerintem.Mondjuk én már egy hosszú,szenvedélyes csóktól is nagyon be tudok indulni.:P
L/18
3/9 anonim válasza:
aztak*rva először azt olvastam hogy "szük vok fiu" xdddd
4/9 anonim válasza:
Nektek kell kitapasztalnotok. Am hosszú szenvedélyes csókok a szájára, nyakára mellére. Tuti bejön.. vagyis próbát tuti megér xD:D
5/9 anonim válasza:
Az előbbiekhez csatlakozom. Simi, ujjazás, mellcsókolgatás.. ezek mindig nedvesítő elemek.
F28
6/9 anonim válasza:
Petting minden mennyiségben. Lehet, hogy van valami egészen érdekes erogén zónája, amiről nem is tudsz, lehet, hogy még ő se (ismerek ilyeneket, kulcssont, derék, tarkó, térdhajlat, fejbőr, stb.), elég nagy az ember testfelülete és nemigen van olyan, ahol ne lenne jó, ha simogatnák, nem kell rögtön puncira menni, még az is lehet, hogy azzal csak megijeszted, ha ő is szűz. Ha ő nem az, akkor esetleg hagyd irányítani egy picit, van olyan lány, akinek az is bejön, hogy az ő kezében van a gyeplő és ő vezet be a nagy hűhába.
7/9 anonim válasza:
én pl imádom a vámpírkodást, egyszer barátom csak úgy viccből beleharapott a nyakamba (persze azért gyengéden).. széken ültünk, de az ágyban kötöttünk ki ;)
8/9 anonim válasza:
először ujjazd meg, ha meg akarod dugni akkor hajrá
9/9 anonim válasza:
Lehet hogy hülye dolog de barátnőmék azt csinálják hogy a fiú a nemiszervét belemártja tejbe és a barátnőm nemi szervénél csinál formákat csapkodja(a nemiszervét a fiú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!