Szülők! A gyereketek hány éves korában nem akadnátok már ki, hogy elvesztette a szüzességét?
agyilag érett, az nem azt jelenti, hogy 16 évesen lefekszik egy olyannal akivel még nem is jár. Azt csinálja 26 évesen. Most nem érett szexualitásról beszélünk, hanem szüzességről. Érett lesz majd az, ha a lány is az lesz, ami jobb esetben 20 év felett mutatkozik, bár sok 20 felettit ismerek akiket még felpofoznék, olyan éretlenek.
Azért, mert van annyi paraszt esze, hogy kotont húz, az nem jelenti, hogy megérett rá, csak azt, hogy "francba, már 16 vagyok, minden menő csaj már szexelt, a buliban meg Robi biztos meg akar dugni, akkor hajrá, elég érett vagyok hozzá"
És utána meg sír, ha Robinak ennyi volt.
Őszintén, ne tanítsuk már arra a gyerekeket, hogy kapcsolat nélkül éljék meg első szexuális élményüket. Legalább ismerjék a partnerüket, bízzanak bennük teljesen és jó esetben, szeressék egymást. Ha ez megvan, akkor jöjjön a szex.
És ha már 16 évesen önfeledten kiéli magát, na abból lesz az, hogy 26 éves korára frusztrált lesz és egy normális kapcsolatot nem tud össze hozni.
13-as nem értek veled egyet.
A mai "gyerekek" már 14 évesen átesnek a szüzességük elvesztésén. Nagyon ritka az aki huzza halassza.. Ha már abból indulunk ki, hogy "x y már nem szűz akkor én sem leszek az.." elmélet. :)
Én az osztályunkban voltam az első aki már nem volt szűz 14 évesen. 3 éves kapcsolat volt 17 évesen mentünk szét ( akkori barátom 5 évvel volt idősebb ) De nem bántam végülis meg.
Még csak 2 éves a kislányom ezen még nem igazán gondolkoztam el.
De az én tapasztalataimból kiindulva 14 évesen ha elveszíti nem akadnék ki akkor ha éretten, felelősségteljesen védekeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!