Lehetek-e terhes, ha nem hatolt belém? Kerülhetett az óvszerre előváladék?
Barátom véletlenül fordítva húzta fel az óvszert.Mikor észrevettük (szinte azonnal,szóval nem történt közben semmi) kifordítottuk.Ezután sem hatolt belém,hanem csak a hüvelyemnél izgatott.
Most ott tartok,hogy pár napja késik a menstruációm (ami csak nagyon ritkán fordul elő),és iszonyatosan félek. Lehetek-e így is terhes vagy nem?Az idegesség miatt már nem tudok gondolkodni. Ha tőlem kérdeznék ezt,szerintem az válaszolnám,hogy ez lehetetlen,de más dolog a tröténet középpontjában lenni....Kérlek segítsetek!
beléd hatolt???mert ha nem akkor teljesen lehetetlen,nincs anyi előváladék ami letudna folyi a petefészekig ha nem hatolt beléd:)
szal nem kell megijedni!
mellesleg sokan nemtudják de a gumi nagyrészt a betegségek megálítására hazsnos..
a terheség esélyét csak 30%al csökenti le
a gyogyszer az ami 95%ba csökenti az esélyt h terhes legyél:) szal sztem szedj gyogyszert és akkor szite biztos h nemlezsel terhes mégha ien hiba is történik:D
20:18-nak
Nem azért indítottam el a kérdést,hogy ki kérjem a véleményedet arról,hogy a barátom milyen.Köszi,hogy felfogtad a problémám lényegét... -.-'
A többieknek!Köszönöm a nyugtatgatást,de sajna még mindig semmi eredmény.Nem jött meg.Nem sokára veszek még egy tesztet,hogy tutira biztos legyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!