12-évesen el lehet veszteni a szüzességedet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 19:54
11/38 anonim válasza:
El, de szigorúan csak 22 cm vagy e feletti péniszmérettel rendelkező kannégerrel, mert ez alatt fáj és később nem lesz orgazmusod!!!
12/38 anonim válasza:
:D előzőn nevettem :)
Igaza van:D:D:D
13/38 anonim válasza:
el lehet veszíteni persze, ha már igazán érett vagy és fel vagy világosítva
16/38 anonim válasza:
El. Csak nehezen elképzelhető, hogy érzelmileg annyira érett lennél, hogy 12 évesen fel legyél készülve rá. Gondold meg
17/38 anonim válasza:
Lehet, de nem érdemes.
Nem korai egy kicsit?
18/38 anonim válasza:
Hát el lehet de nem ajánlatos. Azért a dolgok általában sokkal jobbak lesznek ha egy kicsit vársz rájuk. A másik pedig késöbb ez nem biztos hogy büszkeségedre vállik hogy 12 évesen vesztetted el. Sokan szivathatnak majd emiatt.
19/38 anonim válasza:
19 éves lány vagyok, a mai napig nem veszítettem el a szüzességem, pedig nagyon sok lehetőségem lett volna már rá, mégsem tettem meg. Most szerelmes vagyok, és úgy érzem, MOST, tehát 19 évesen, jött el az az idő, amikor érzelmileg is készen állok rá. szerintem fölösleges elkapkodni.
20/38 anonim válasza:
Hát elvesziteni ellehet. (csak testileg és lelkileg is érettnek kell lened hozzá.
pl..: én 14-éves vagyok a barátom 20-éves 4-hónapja vagyunk együtt de még nem csináltunk semmi ojat..
A napokban(felhoztam) a szex témát és meg beszéltem vele,hogyha igazán szeret még legalább 1-évet. várunk vele(am januárban leszek 15.)De egyébként nem tul hiszem, hogy 12-éves te készen álnál még a szexre.ezt most ne vedd sértésnek!!!!!De ha te késznek érzed rá magad akkor hajrá.De ne feledkezzetek meg az óvszerről!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!