Az első alkalom legyen megtervezett vagy pedig spontán fog jönni?
Még csak 2 hete vagyunk együtt a barátommal, és tudom, h előbb-utóbb le fogunk feküdni. Pár napja voltam a lakásán(egy házban lakunk), smároltunk, lefeküdtünk a heverőre, nagyon forró volt a hangulat, ő pedig már kezdte levenni rólam a felsőt, de én még nem éreztem késznek magam, és mondtam, h várjunk még.
Szerintetek amikor le fogunk feküdni elsőzör, akkor is ilyen spontán fog jönni minden, vagy tervezzük meg? :)
Az jó, ha mindig van nálatok óvszer, ha nem szedsz tabit, de szerintem ne tervezzétek meg. Sokkal stresszesebbek lennétek, hiszen minél jobban megtervezitek, annál több hiba csúszhat a "tervbe". Úgy gondolom az a jó, ha szeretkezés előtt még megismeritek egymás testét, játszadoztok egymással, kitapasztaljátok mi a jó a másiknak, ne ilyen "durr bele" módszer legyen. Aztán egyszer majd petting közben úgy érzed, hogy na igen, mostmár szeretném, hogy megtörténjen és majd akkor lenne érdemes...persze ez csak az én véleményem. Én is szűz vagyok, de mi tuti nem tervezzük meg, egyelőre még ismerkedünk egymás testével, de így is nagyon izgalmas. :)
Amúgy hány éves vagy?
Köszönöm a válaszokat :) szerintem is jobb ha nem tervezünk, csak kivi voltam :)
amúgy 17 leszek nov.-ben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!