Megvan még a szűz hártyám?
Figyelt kérdés
Mivel akkor nem fagyok szűz ha már hatoltak belém azért csak azt kédezem h a szűzhártyám meg van e még....
Szűz vagyok viszont támpont használtam mar és ujj aztán is magam.
Nem menstruálok.
Meg van még?
13/L
2014. márc. 10. 20:16
11/13 anonim válasza:
Normál szűzhártya típusok. Láthatod, hogy egyetlen egy van, aminek konkrétan "átszakadnia" kell, de annak meg muszáj, mert másképp a menstruációs vér nem távozik.
A többi "lyukas" verzió felsértésére viszont általában a tampon nem elég vastag. Bár ez esetben mondjuk én a száraz állapotra gondolok, nem tudom mennyire nőnek ezek meg.
12/13 hipstercica válasza:
atya ég te annyira buta vagy és fiatal hogy menj és nézd inkább a hupikék törpikék-et a tv-ben. fogom a fejem amiket írsz egyszerűen gusztustalan hogy 13 évesen ilyeneket csinálsz. nagyon el*aszott ez a mai fiatalság
13/13 A kérdező kommentje:
Ha ezt olvasod gondolj magadra! -.-"
#11 köszi de megvan még
2014. márc. 11. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!