Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek a kései szüzek...

Szerintetek a kései szüzek kivel oszthatják meg a problémájukat?

Figyelt kérdés

Értelem szerűen olyanra gondolok aki együtt is képes érezni velük.

Lehet hogy a másokkal való megoszts nem változtat a helyzeten, de sok ember könnyebbnek érzi hogy másokkal megosztotta a problémáit. Ezért engem is érdekelne.

2014. márc. 10. 17:17
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Én a belsőmben látom a hibát és nem vagyok magammal megelégedve.

Az évek során én már rájöttem hogy a nőknek a kemény határozott pasik kellenek. Ám én sajnos nem ilyan vagyok hanem pont az ellentétje. Ezenkívül még nem értem az embereket ami kölcsönös és nem tudok beilleszkedni közéjük bármennyire is próbálok.

2014. márc. 12. 18:11
 22/22 anonim ***** válasza:

16-os vagyok:

ha jól vettem ki, mindkettőtöknek a saját személyiségével van első körben problémája.

Erre tudom tanácsolni, hogy valamilyen módon szerezzetek önismeretet, az által az önelfogadásotok is fejlődni fog. Saját, és az egyik legjobb barátom tapasztalata is ez: ennek a barátomnak több öngyilkossági kísérlete volt, de elkezdett magával foglalkozni (pszichoterápia, önismereti könyvek, tanfolyamok), és mára az egyik legnyíltabb ember lett, akit ismerek. Szóval van remény, csak tenni kell érte.

Kezdetnek ajánlanám, hogy keressetek rá a szuperérzékenységre, majd az autogén tréningre. Vagy menjetek be bármelyik könyvesboltba, és kezdjetek el nézelődni az önismereti, pszichológia, meg ilyesmi polcoknál.

De NE essetek abba a hibába, amibe én, hogy megvesztek egy csomó könyvet, és végül egyiket se gyakoroljátok ki! Vegyetek meg legfeljebb kettőt, és azokon rágjátok magatokat át először. Majd jöhet a harmadik, és így tovább.

Azt szokták mondani, a sikeres embereknek az a titka, hogy egy helyzetben a lehetőséget látják meg, nem a veszélyt. Próbáljátok meg ti is elérni ezt magatoknál.

2014. márc. 14. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!