Miért érdemlem ezt a sorsot? Öngyilkos akarok lenni, mert már nem bírom, hogy folyton csak vágyakozom a kapcsolat és a szex után, de nem valósul meg.
Figyelt kérdés
És már 25 éves (lány) vagyok, teljesen belebetegszem, csak szenvedek minden nap. Nekem miért nem jár az, hogy találkozhassak olyannal, akivel megszeretjük egymást? Nekem az a legnagyobb vágyam, hogy szeretkezhessek, ez másnak meg alap és nem is olyan nagy dolog. Ezért teljesen hülye az egész életem, mert ekörül forog minden. Miért van ez így??:(2014. márc. 7. 21:24
11/16 A kérdező kommentje:
Nekem mindenkivel másért nem jön össze a dolog. Ismerkedtem életem során pár fiúval és mindig volt valami, ami nem stimmelt és így senkivel nem lett semmi. Próbáltam a társkeresőt is, de ott is csak szexre kellettem, vagy nekem nem jött be a másik. Programokra nem igazán szoktam járni, ez igaz. Bulizni megyek időnként, de ott meg mindig külföldi fiúkkal sikerül "összejönnöm", akikkel nem lehet elkezdeni komolyan ismerkedni.
Sportolni szoktam. De az a baj, hogy bárhogy nézek ki, nem tudom már jól érezni magam, pedig én is tudom hogy sokat számít, de egyszerűen már túl nagy a szomorúság bennem és így nem megy. Néha még igyekszem.
2014. márc. 7. 22:34
12/16 anonim válasza:
Ha gondolod, írj le mindent amit szeretnél privátban, hátha úgy könnyebb.:)
13/16 anonim válasza:
Buliban nem is fogsz megismerni normális férfit. Járj el különböző programokra, akár egyedül is. Az én kedvenc ismerkedési területem a fesztivál. Sokkal közvetlenebbek az emberek. Légy nyitott, tényleg bárhol lehet ismerkedni. Keress az érdeklődési körödnek megfelelő klubbot, csoportot a lakhelyeden, ott is lehet. Menj csoportos sportfoglalkozásra, vagy valamilyen tanfolyamra. Vegyél egy görényt és csatlakott a helyi görény klubbhoz. Akármi :D De azért enyni idősen ne légy még elkeseredve. :)
14/16 anonim válasza:
Fő a belső béke. Nehéz lesz így elérni, de törekedni kell rá.
15/16 anonim válasza:
öngyilkos ne legyél! akkor inkább ismerkedj velem.
16/16 ATOMAIZER válasza:
figyelj ne legyél öngyilkos próbálj megoldást találna amit most fogok írni azt csak akkor csináld ha tényleg már TÉNYLEG öngyilkos akarsz lenni de csakk akkor ha már MINDENT kipróbáltál és nincs más megoldás akkor kerred fel egy ömm... hát vannak az örömlányok és van ugyan az férfiban és na... hát igen... de ezt nem ajánlom egyátalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!