Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Te mennyiért adnád oda/el a...

Te mennyiért adnád oda/el a szüzességed?

Figyelt kérdés
A kérdés értelemszerűen egyrészt lányokra vonatkozik, másrészt nem az érdekel, hogy ki árulja pénzért, hanem hogy szerinte az mennyit ér… Kort írjatok.

2014. márc. 5. 14:08
1 2 3
 21/24 Panna_ ***** válasza:

utolsó: nem mindenki modell és prosti, most átlag emberekről beszélünk.

DE annyiban igazad van, hogy nem lehetetlen. Ha ügyes vagy (és lelkiismeret furdalás nem gyötör), akkor ingyen is tudsz skalpot vadászni, de a szerelmet is meg lehet "vásárolni" ajándékokkal és rózsaszín felhővétellel, mellette kis színjáték.

És szép dolog a szerelem szöveg, de sajnos egyre több ismerősöm van aki azért adta oda, mert már "ciki volt szűznek lenni", vagy mert 2 nap ismerkedés után azt hitte a pasi szereti. Ennél a pénz is tisztább dolog, de azt már sehogy sem tudnád a lelkiismereteddel egyeztetni. A többit igen, mert "szemét pasi volt, én tényleg szerettem, átvert", kész, máris tiszta a lélek.

2014. márc. 21. 11:29
 22/24 anonim ***** válasza:

Személy szerint, annak akiben megbízom testileg. Nem hiszek abban, hogy a szerelmünkkel kell elvesztenünk, mert ha egyszer véget ér a kapcsolat és jön egy másik, ott i ugyanúgy mondhatjuk, hogy "bár ő lett volna".

Lehet, hogy az ártatlanság vége azzal, hogy odaadod valakinek és örökre emlékszel majd rá, de ne mások mondják meg, számodra mi a helyes :D

2014. márc. 23. 13:38
 23/24 anonim ***** válasza:
Pár százezerért biztos nem. De néhány millióért már elgondolkodnék.
2014. márc. 25. 14:27
 24/24 anonim ***** válasza:
20#vagyok az csak egy példa volt HA modelleket is meg szépségk is meglehet kapni akkor.?
2014. márc. 25. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!