Te olyan emberrel vesztetted el a szüzességed akit szerettél?
(A kérdés lányokhoz szól)
Olyan emberrel vesztetted el a szüzességed akit szerettél/szeretsz? Csak mert annyian járnak ide "rinyálni" hogy:
- Gáz ha még 14/15/16/17/18/19/20 évesen szűz vagyok?
- El szeretném veszíteni, csak nincsen kivel.
- Csúfolnak mert még szűz vagyok.
Stb... Ezért van sok lány aki csak azért veszíti el egy olyan emberrel, akit nem is szeret, hoyg ne legyen "GÁZ".
A kérdésre természetesen nem kötelező válaszolni, amennyiben még szűz vagy akkor további szép napot, és csókolom a kacsódat.
Nem voltam szerelmes a srácba, de kedveltem. Nem azért csináltam, hogy ne legyek szűz, vagy gáz, hanem mert tényleg le akartam feküdni vele.
Szerintem sok ember szexel olyannal, akibe nem feltétlen szerelmes, nincs különbség aközött, hogy első szexuális élmény során, vagy sokadik során valósul ez meg.
Igen, mi szerettük egymást, már együtt voltunk több hónapja, amikor először megtörtént. Kellemes élmény marad nekem az első alkalom. Utána még 7 évig együtt voltunk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!