Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Te olyan emberrel vesztetted...

Te olyan emberrel vesztetted el a szüzességed akit szerettél?

Figyelt kérdés

(A kérdés lányokhoz szól)

Olyan emberrel vesztetted el a szüzességed akit szerettél/szeretsz? Csak mert annyian járnak ide "rinyálni" hogy:

- Gáz ha még 14/15/16/17/18/19/20 évesen szűz vagyok?

- El szeretném veszíteni, csak nincsen kivel.

- Csúfolnak mert még szűz vagyok.

Stb... Ezért van sok lány aki csak azért veszíti el egy olyan emberrel, akit nem is szeret, hoyg ne legyen "GÁZ".

A kérdésre természetesen nem kötelező válaszolni, amennyiben még szűz vagy akkor további szép napot, és csókolom a kacsódat.

2013. okt. 6. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerettem, de utolag rajottem, hogy o sosem szeretett :(
2013. okt. 6. 17:37
 2/7 A kérdező kommentje:
#1-es: Sajnállak. : /
2013. okt. 6. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
6%

Nem voltam szerelmes a srácba, de kedveltem. Nem azért csináltam, hogy ne legyek szűz, vagy gáz, hanem mert tényleg le akartam feküdni vele.

Szerintem sok ember szexel olyannal, akibe nem feltétlen szerelmes, nincs különbség aközött, hogy első szexuális élmény során, vagy sokadik során valósul ez meg.

2013. okt. 6. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
nem.. vagyis de azthittem szeretem de aztán kiderült hogy egy mocskos paraszt és megvert.
2013. okt. 6. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mi szerettük egymást, már együtt voltunk több hónapja, amikor először megtörtént. Kellemes élmény marad nekem az első alkalom. Utána még 7 évig együtt voltunk.

27/N

2013. okt. 6. 17:48
 6/7 anonim válasza:
77%
Igen, olyannal vesztettem el, aki szeretek. Mai napig együtt vagyunk. :)
2013. okt. 6. 17:53
 7/7 anonim válasza:
100%
Igen, szerettem és szeretem is. A szex nem baráti dolog... Én nem tanácsolnám senkinek, hogy csak azért veszítse el a szüzességét, hogy majd büszkén mesélhessen róla... Ez csak rád tartozik, és hidd el találsz majd egy értelmes fiút, akinek még nagyobb kincs leszel a szemében, mert ő lesz az aki elveheti a szüzességed. Szexelni, jó. Ezért akar mindenki annyira. De ha minden barátoddal "kipróbálod" akkor egy idő után szerintem semmi intimitás nem lesz benne...
2013. okt. 7. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!