A Farok verés bűn?
Figyelt kérdés
Sziasztok, már egy másfél éve verem de csak most hallottam hogy ez bún lenne. Okké lehet hogy együgyü vagyok de ez akkor is aggaszt engem ! Léci irjátok meg egy szavas vélaszokkal ha lehet ! Igen vagy Nem ? A Hülye válaszokat nemigazán fogadom el. Köszi !2014. márc. 3. 16:36
3/13 anonim válasza:
Ha a tiedet vered, akkor nem, ha másét, akkor állatkínzás vagy könnyű testi sértés.
4/13 anonim válasza:
Bűn és a pokol legalján fogsz szarrá égni.
5/13 anonim válasza:
Ez butaság, nem bűn.. a keresztény papok találták ezt ki a középkorban.. persze milyen érdekes, hogy ugyanezek a papok pedofilok voltak és meghágtak egy csomó gyereket.. az nem volt bűn? Milyen érdekes.
TEhát NEM, nem bűn.. ez csak egy régi, meglehetősen beszűkült látásmódú tévhit, aminek még haszna sincsen.
MAsztizni majdnem minden srác szokott, és egészséges dolog is.
6/13 anonim válasza:
Csak a keresztény vallás mondja ezt. Egyébként egyáltalán nem az. Majd ők is rájönnek, ahogy arra,hogy nem a föld a naprendszer középpontja. :)
8/13 anonim válasza:
Ha kalapáccsal vered, az bűn. :D
9/13 anonim válasza:
Ha nem teszed, ideges leszel, depresszív, kedvtelen, ingerlékeny.
Nem természetes, ha a tested nem adja le időközönként, úgy tudom hererákot + egyéb intim részeket érintő betegségek jelenhetnek meg.
Természetesen ezt egy orvos jobban el tudná magyarázni, viszont amit a legelején írtam, azt ki lehet tapasztalni.
10/13 anonim válasza:
Kilences, nem kap hererákot.. max prosztatarákot, de nem biztos... amúőgy is a szervezet leépíti 2 hét után a nem használt hímivarsejeket, meg azért ott van az éjszakai magömlés is, szóval az ürül, csak nem olyan szinten, mintha mondjuk vernéd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!