Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz 15 évesen...

Szerintetek gáz 15 évesen elveszíteni? Már 9hónapja együtt vagyunk szóval szerelemből. Nem azért mert viszket a lyukam

Figyelt kérdés

2014. febr. 26. 20:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj 15 évesen milyen jó volt még rajfilmet nézni szinházba járni most meg drogozni cigizni strihelni járnak a leányok
2014. febr. 26. 22:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha 100%-ig meg vagy róla győződve, hogy a fiú is tényleg szeret, nem csak a puncidat akarja, és bízol benne maximálisan, akkor nem gáz!
2014. febr. 27. 08:20
 13/18 anonim válasza:
100%
Szerintem gáz. Kicsi vagy még hozzá - de ez az én véleményem. Nem az számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, hanem hogy mennyire mély a kapcsolatotok. Ha úgy érzed, hogy készen állsz rá, akkor tedd úgy, ahogy jónak látod. Én ennyi idősen nem mennék még bele... 17L
2014. febr. 27. 08:23
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
szerencsétlen már 9 hónapja "éhezik", pedig ott van előtte az "ennivaló". Ennyi ideig nem lenne veled, ha csak szexet akarna. Ha én lennék az apád, azt mondanám, hogy: b sszatok már!
2014. febr. 27. 10:09
 15/18 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. :D
2014. febr. 27. 10:40
 16/18 Noydra ***** válasza:
100%

Nem az. De valójában akkor nem lenne az, ha fel sem tetted volna a kérdést.

Ha úgy érzed, nyugodtan csináld. 9 hónap elég sok idő.

2014. febr. 27. 11:30
 17/18 anonim válasza:

Vagyis felnőtt lettél!!!

És ennek minden következményét vállalnod kell a jövőben.

Ez lehet a gáz, ha még nem vagy rá érett. Ezt neked kell tudnod.

És nemárt, ha otthon is tudnak róla.

2014. márc. 2. 19:36
 18/18 anonim válasza:
Attól függ, milyen vagy. Én az első alkalom után jöttem rá, hogy ha terhes lennék, mennyire elbaszná az életemet, és hogy ez mekkora felelősség. Ha te is tudatában vagy ennek és megfelelően védekeztek, szerintem oké, főleg ha volt már petting, 9 hónap elég sok idő. Én nem veszítettem volna el 15 évesen de van ismerősöm, aki igen, és nem bánta meg. Te tudod, a te életed, a te "lyukad", a te döntésed. Apropó, hány éves a barátod?
2014. márc. 5. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!