Lányok, mennyire fájt nektek az első együttlét?
Figyelt kérdés
a barátommal több mint 9 hónapja együtt vagyunk és szeretném, ha megosztanátok a tapasztalataitokat,mert eléggé félek így az első együttlét előtt...2014. febr. 26. 19:12
1/12 anonim válasza:
Sokáig legyen előjáték, nedvesedj be annyira, hogy szinte folyjál és akkor nem lesz probléma, úgy fog belédcsúszni a barátod pénisze, mint meleg kés a vajba, persze ehhez el kell tudnod lazulni. Sok sikert!
2/12 anonim válasza:
Mindenkinek más a fájdalom na meg van akinek nem fáj van akinek igen. Nekem kicsit fáj de nem vészes :)
Mindenki más.. Ne feszülj rá és tudod csak, ha már felkészültél :)
3/12 anonim válasza:
Legyen petting mindketten lazuljatok el, ne úgy csináljátok mintha muszáj lenne inkább érzésből!
Jha és az elsőtől ne várj sokat idő kell mire kitapasztaljátok egymás testét!
Nekem nem fájt egyáltalán pedig szűk típus vagyok de ez genetika függő és persze kinek mekkora a fájdalomküszöbe.
4/12 anonim válasza:
Igen. És? Elmúlik, aztán lesz jobb.
De ne rögtön bummbele legyen az első együttlét, pettingeljetek eleget, ujjazzon, nyaljon, élvezzetek el sokszor, aztán ráér lassan haladni, amikor már csak azt akarod... Paráznással hülyeség.
6/12 Zsebii válasza:
Nekem ngyon jó volt az első,nem fájt nem vérzett! :) A mostani párom volt az első és azóta nem bírok leállni!:) Imádtam a pillanatot,kár hogy nem lehet újra és újraélni! +VÉDEKEZZ!!
9/12 anonim válasza:
Szia. :) Csak akkor feküdj le vele , hogy ha téleg készen álsz rá . és az előjáték nagyon fontos , és hogy nedves legyél sok szerencsét kívánok és ne félj :) szép élmény lesz ha ugy csinálja a barátod jah és ez rajta is mulik :)
10/12 anonim válasza:
Mivel nekem azt hiszem, egy tampon kiszakította még évekkel előtte a szűzhártyámat, kijelenthetem, hogy egyáltalán nem fájt. Nem volt se jó, se szar, hidd el, hogy utána lesz jobb is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!