Sima vagy szőrös legyen első együttlétkor?
Figyelt kérdés
Igazából még most kezdünk igazán belemerülni a pettingbe, de még nem nyúlt a lábam közé, én pedig nem tudom hogy sima vagy szőrös legyen.. A szőröst nem úgy kell érteni hogy őserdő, hanem rövid, ápolt. Meg fogom kérdezni a barátomat, csak gondoltam végzek előtte egy kis "közvélemény kutatást".2014. febr. 23. 20:01
2/15 anonim válasza:
reélem nem 12 évesek vagytok...-_-
6/15 anonim válasza:
Szerintem meg pont a fazonnal nem lőhetsz mellé!
Azt elfogadja azt is, aki a csupaszt, és az is, aki a szőröset szereti!
De ha tényleg szeret, és eljuttok odáig, nem fog hazaküldeni, bármilyen is legyen, legfeljebb legközelebb célozgat!
Egyébként meg viseld úgy, ahogy neked a legkényelmesebb... és akinek nem tetszik, bekaphatja! :D
7/15 anonim válasza:
1. Kérdezd meg a barátod, elvégre ő a "célközönség"!
2. Ha már van orál is, akkor jó, ha legalább a déli területeket ledúrod, északon maradhatnak a fenyvesek!
3. Ha nem oráloztok, akkor nem biztos érdemes kínlódni a borotvával/gyantával, mert 0-2 percért felesleges szenvedni!
8/15 anonim válasza:
Normális esetben serdülőkortól szőrös a punci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!